HCB Karviná
mládež
út 22.5.2007 | Ivo Dudek

Poslední zápasy mládeže

O víkendu sehráli poslední zápasy svých soutěží shodně junioři SCM, starší a mladší dorost. Mladší dorostence ale ještě čeká vyvrcholení - přebory o mistra ČR v Třeboni, kde se utkají s vrstevníky ze Zubří, Třeboně a Jičína. Hraje se 2. a 3. června 2007.

Juniorka : Velice hezké utkání ve kterém Trnávka prokázala velké zlepšení proti podzimní části. Hlavně na postu brankáře měla velkou oporu a naši mladí hráči si mnohdy nevěděli při střelbě rady. Velice dobrý výkon pak odváděly levá + střední a pravá spojka. Dlouho se hráči Trnávky drželi na dostřel, ale postupem času kluci zvyšovali skóre a poslední utkání soutěžního ročníku 2006/07 dovedli do zaslouženého vítězného konce.Skončili na prvním místě, ale bohužel stejně jako v minulosti nemohou tito kluci jít do baráže o postup do I. ligy. Za svůj přístup a odvedené výkony však zaslouší velké uznání a dík!!!Doufám, že najdou uplatnění a budou ve svém házenkářském růstu pokračovat.Přeji jim touto cestou mnoho zdaru. trenér Hudeček.
Odkaz na konečnou tabulku

HCB OKD SCM : Lefan, Shejbal, Kavka 2, Weglorz 6, Galuszka T. 2, Vala 3, Floksa 4, Diviš 4/2, Hes 2, Sliwka 9, Tománek, Vančo 2.

Starší dorost : O konečném umístění bylo vlastně rozdnuto již minulý víkend. Naši kluci obsadili v soutěži třetí místo a získali bronzové medaile. V tom už tento poslední zápas se soupeřem z Kopřivnice nemohl nic změnit. Starší dorostenci potvrdili své postavení v tabulce a Kopřivnici porazili 27:14 (14:9).
Odkaz na konečnou tabulku

HCB OKD starší dorost : Adamík, Shejbal, Vančo 1, Rečičár 2, Galuszka D. 4, Tománek 1, Franek 2, Sliwka 8/2, Hes 3, Bijota 2, Horňák 1, Brož 2, Kavka 1, Monczka.

Mladší dorost Rovněž mladší dorost hrál s Kopřivnicí a tak jako v případě jejich starších kolegů tento zápas nic nemohl změnit postavení v tabulce. Chlapci skončili bez porážky na prvním místě své soutěže. Ale rozdíl je v tom, že se tímto teprve kvalifikovali na přebory o mistra ČR. Kluci začali vlažně a až do 19. minuty prohrávali. Zklamaly některé tradiční opory a tak trenér Láclavík prostřídal sestavu. Noví hráči na hřišti se mu odvděčili lepší hrou a obratem v utkání. Šňůrou 7 branek zlomili odpor Kopřivnice a poločas skončil 18:13. Druhý poločas už se odehrával v naší režii a konečný výsledek byl 39:20.
Odkaz na konečnou tabulku

HCB OKD mladší dorost : Butschek, Adamík, Pindej 4, Pecka, Seriš 4, Monczka 6, Koběrský 1, Hanisch 6, Csöllei 2, Dudek 4/2, Chudoba 1, Dolák 6, Krejčiřík 1, Chrenko 4.