HCB Karviná
mládež
po 6.8.2007 | Ivo Dudek

V přípravě jsou již i dorostenci a juniorka

V pondělí 30.7.07 začala s přípravou na novou sezónu 2007/08 družstva mladšího, staršího dorostu i juniorky. První týdny přípravy se ponesou v duchu velkého fyzického zatížení, na které mladší dorost navázal výcvikovým táborem v Kopřivnici který probíhá tento týden.

Starší dorost s juniorkou pak absolvují totéž o týden později (od 12. 8. - 17. 8.07). V přípravě na novou sezónu sehraje starší dorost spojený s juniorkou přípravné utkání ve čtvrtek 9. 8. na domácí palubovce s extraligovým FM a v rámci soustředění v Kopřivnici 14. 8. se stejným soupeřem, tentokrát ve FM, ve středu 15. 8. v Hranicích s celkem juniorky Zubří, které tam absolvuje své soustředění a ve čtvrtek pak s domácí Tatrou Kopřivnice. V dalším průběhu přípravy se družstva ml. a st. dorostu zúčastní tradičního turnaje v Karviné - Karviná Cupu.

Juniorka ve stejném termínu zajíždí na mužský turnaj do Kostelce na Hané kde se střetne s těžkými soupeři jako jsou - Záporoží ( Ukrajina ) , slovenský Martin, Hranice atd. V posledním týdnu měsíce srpna absolvují obě družstva povinné testy SCM. Mladší dorost na Kladně a starší v Plzni.

Juniorku již 1. - 2. 9. čeká první kolo Českého poháru ve Vsetíně. Mladší a starší dorost se zřejmě ve stejném termínu zúčastní turnaje v Kopřivnici. Další týden 9. 9. 07. pak začínají všechna družstva již první ligová utkání v domácím prostředí. Juniorka s Lesanou Zubří, starší i mladší dorostenci a celky FM.