HCB Karviná
mládež
so 6.9.2008 | Ivo Dudek

První body juniorky v 1. lize mužů

HCB OKD SCM - TJ Fatra Slavia Napajedla 35:23 (14:13)
Naše SCM porazila v prvním utkání druhé nejvyšší soutěže mužů hosty z Napajedel, kteří skončili v loňské sezóně na šestém místě.

Zde je komentář trenéra Hudečka:

Naše juniorka se ve svém prvním utkání I. ligy mužů střetla s velice silným a zkušeným družstvem Napajedel. V jeho řadách již mnozí hráči okusili naší extraligu a své zkušenosti v utkání bohatě využívali. Hlavně v prvním poločase, kdy na našich hráčích byla evidentně znát nervozita z prvního utkání.
Hosté dlouho drželi krok a ukazatel skóre hovořil ve prospěch hostí až do 20 minuty. Pak se ale naši hráči uklidnili a začali snižovat náskok soupeře. V posledních minutách se pak naše družstvo dostalo do 2 brankového vedení.
Ve druhém poločase kdy jsme si hru soupeře rozebrali a zjistili jeho silné i slabé stránky , naši hráči odskočili na rozdíl 6 branek, což se ukázalo jako rozhodující. Do konce utkání pak zvyšovali svůj náskok a v utkání dostali šanci všichni hráči. Svým výkonem na sebe upozornili Adamík v brance, Rečičár na křídle, Monczka, Hanisch, ale i ostatním hráčům patří velký dík za bojovnost a první vítězství.

Věřme, že kluci získali patřičné sebevědomí a budou ve svých výkonech pokračovat.

Sestava HCB OKD SCM:

Adamík, Shejbal, Monczka 3, Kuchař, Hanisch 3, Kubis, Dolák 3, Vala 5, Vančo 2, Chudoba 7/3, Kavka 5/1, Paclt, Rečičár 5, Faith 2.

Sestava TJ Fatra Slavia Napajedla:

Stojar, Machan, Kašný 8, Habarta 5/2, Štebl 2, Odstrčlík, Závodník 3, Chomič, Zmeškal 2, Vaško 3/1.

Sedmičky: 4/4 - 5/3, vyloučení: 8 - 2, Rozhodčí: Hofman, Baršický.