HCB Karviná
Tým mužů HC Baník Karviná
pá 13.3.2009 | Ivo Dudek

Pozvánka na házenkářskou neděli.

Po sobotě, která bude patřit mladším žákům se budou v neděli hrát čtyři, velmi zajímavé zápasy. Svá ligová utkání budou hrát muži, juniorka a i oba dorosty. A všechna slibují velice zajímavou a dramatickou podívanou!
Přijďte se určitě podívat!

1. muži - HCB OKD Karviná - HBC Ronal Jičín

V tradičních 10:30 budeme hostit v posledním kole dlouhodobé části hostit tým Jičína. My máme už jistou třetí příčku před play off ale zato hosté ještě bojují o co nejlepší postavení a každý bod se jim hodí. Určitě se tak budou snažit si nějaké body odvézt i z Karviné. A to samozřejmě nemůžeme dovolit.

2. HCB OKD SCM - Sokol HC Přerov

Jako další budou bojovat o dva body junioři v první lize mužů. Budou hostit v 13:00 hodin silný Přerov. Ten je v tabulce o bod před námi na druhém místě a zdaleka není bez šancí na postup do extraligy.

3. HCB OKD st. dorost - HC Zubří

Zápas ve kterém se v podstatě rozhodne o titulu mistra ČR pro tento rok se bude hrát v 15:00 hodin. My jsme zatím v soutěži neokusili hořkost porážky a náš soupeř podlehl na podzim pouze nám o tři branky. Takže pokud chce ještě pomýšlet na titul, musí u nás vyhrát. Naši dorostenci ale budou chtít potvrdit první místo a získat tak po třech letech titul mistra!

4. HCB OKD ml. dorost - HC Zubří

Jako poslední přijdou na řadu mladší dorostenci v 17:00 hodin. I ti jsou zatím v moravské skupině první ligy ml. dorostu suverénní. Mají už na své pronásledovatele ze Zubří 4 bodový náskok. Ti naopak mají před Zlínem náskok dva body a tak by případnou porážkou u nás pro ně hrozilo nebezpečí, že se na ně Zlín bodově dotáhne. Na přebory o mistra republiky postupují první dva týmy z moravské a z české skupiny, takže je o co hrát.

Srdečně zveme, přijďte se podívat a povzbudit naše hráče. Ti se vám jistě odvděčí kvalitní a pohlednou hrou.