HCB Karviná
Extraliga
pá 24.4.2009 | Redakce

Přijďte v neděli na utkání roku!!!

V neděli můžeme na domácí palubovce rozhodnout o postupu do finále Zubr extraligy. Tento postup by byl v této sezóně obrovským úspěchem. Málokdo věřil, že se v silně omlazené sestavě dostaneme tak daleko. Přijďte v neděli dopoledne do naší haly povzbudit naše hráče a pomozte jim udělat poslední a možná že nejtěžší krok k postupu.

Dukla pře startem play off přijala roli jednoho z favoritů a dosavadní vývoj semifinálové série je pro ni jistě velice nepříjemný. Proto bude určitě dělat vše pro to, aby sérii prodloužila a vrátila ji do Prahy k pátému utkání. To ale my nebudeme chtít dovolit. Psychická výhoda, kterou jsme získali vítězstvím v Praze, by tak zase přešla zpět na Duklu.

Ještě jednou vás tak všechny zveme, přijďte v neděli dopoledne povzbudit náš tým. Žádná televize toto utkání nevysílá a tak pokud chcete být svědky tohoto dramatu, není jiná možnost.

Neváhejte a přijďte vytvořit jako vždy skvělou atmosféru, která hráčům tak pomáhá k tomu, aby podali výkon na hranici svých možností a ten bude určitě potřeba k postupu do finále!!!!

obrázek