HCB Karviná
Zápasy
so 5.9.2009 | Ivo Dudek

Udělali jsme první krok k postupu do druhého kola poháru EHF

Zápasové menu

V dnešním utkání jsme potvrdili roli favorita této série a porazili jsme hosty z Lucemburska 32:21. V utkání, které bylo plné technických chyb na obou stranách, jsme byli od počátku o poznání lepší a snaživé hosty jsme přehrávali ve všech herních činnostech.

Naši hráči byli o poznání rychlejší a pohyblivější. Takže i přes spoustu neproměněných brankových příležitostí jsme i díky proměňováním rychlých protiútoků neustále navyšovali svůj náskok.

Začátek utkání se nám vyvedl a do poloviny prvního poločasu jsme vyhrávali už o sedm branek. Ke konci prvního poločasu jsme ale hráčům soupeře dovolil ještě dostat se na "dostřel" a do šaten se šlo se čtyřbrankovým náskokem.

To ale bylo naposledy a s nástupem do druhé půle už bylo definitivně jasno, kdo je pánem na hřišti. Střelecky se dařilo čtveřici Pavlíček, Hanták, Šulc, a Petrovský, kteří vstřelili shodně po pěti brankách. V týmu hostí na sebe upozornil Slovák Zaťko(7 branek), který přešel před působením v lucemburském klubu hned několika slovenskými špičkovými kluby.
Foto

Jedna z nových posil Krzysztof ŁYŻWA

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Trenér Skersevič Spusgi: Gratuluji soupeři k vítězství. Měli jsme v plánu udělat příznivější výsledek ale spousta technických chyb a neproměňování šancí nás o lepší výsledek připravily. Takže ještě jednou gratuluji domácím k zaslouženému vítězství.

Trenér Jozef Hanták (HCB OKD): Šli jsme do zápasu s úmyslem udělat si co největší náskok do odvety. V tom, aby výsledek byl ještě vyšší, nám zabránil zejména velký počet technických chyb. Ten byl ale vysoký na obou stranách hřiště. Pozice pro odvetu je slušná a je v silách našeho mužstva vybojovat postup do druhého kola poháru EHF.

Fotogalerie