HCB Karviná
Zápasy
ne 22.11.2009 | Ivo Dudek

Po napínavém průběhu jsme ve Frýdku Místku zvítězili.

Zápasové menu

Do utkání ve Frýdku Místku jsme nastoupili z pozice lídra tabulky a domácím patřilo až desáté místo. Průběh utkání ale těmto postavením ani v nejmenším neodpovídal. V podstatě od začátku jsme tahali za kratší konec a dva body jsme získali až v koncovce zápasu, kde vzali na sebe odpovědnost zejména Šulc se Zdráhalou.

Domácí nastoupili do utkání velice bojovně a dokonale zaskočili naše hráče. V podstatě hned na začátku se dostali do vedení a to dokonce navýšili i na rozdíl 6 branek v 29. minutě, kdy na světelné tabuli svítil stav 18:12.

Do druhé půle jsme nastoupili o něco lépe, zlepšili jsme obranu, která v prvním poločase nefungovala dobře a i střelba měla přece jen trochu větší kvalitu. Ondra Šulc se dokonce blýskl 12 brankami. Poprvé jsme vyrovnali až v 53. minutě a do vedení jsme šli dokonce až v minutě padesáté sedmé!

Dramatickou koncovku už zvládli lépe naši hráči i díky zkušenostem Zdráhaly, který vsítil poslední dvě branky.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Jozef Hanták: Domácí hráli dobře s nasazením. Nám naopak zejména v prvním poločase nefungovala obrana, hlavně její střed a měli jsme velmi špatnou, nepřesnou střelbu. Štolcar měl v brance domácích za první poločas 16 zákroků! V druhém poločase se hra obrany zlepšila a v útoku se rozehrál Šulc, který měl střelbu 12/1. Spokojený jsme s výkony Mrkvy a Šulce, ti odvedli co měli a pak ještě Požárek s Ivanovem. Ostatní ale zahráli pod své možnosti.
Čím dál víc jsem přesvědčený, že cesta spolupráce s mladými hráči má cenu, i když má spoustu nepřejících ale já od ní neustoupím. Myslím že i mladí hráči v dorostu musí cítit, že mají v áčku šanci, když budou na sobě poctivě pracovat.