HCB Karviná
Zápasy
st 17.3.2010 |

Postupujeme do semifinále!!!

Zápasové menu

Po vítězství v Plzni postupujeme do semifinále Zubr Extraligy. Po dvou vyhraných zápasem můžeme o víkendu odpočívat, stejně jako náš semifinálový soupeř Dukla Praha, která postoupila přes Kopřivnici rovněž 2:0 na zápasy. Druhou semifinálovu dvojici tvoří týmy Zubří a Hranic. Oba tyto týmy si postup vybojovaly po dramatickém průběhu v prodloužení.

Začátek vyšel lépe domácím, kteří si vytvořili malý náskok (4:1). Opět výtečně chytal Kurial a přidal se i Tomáš Mrkva v naší brance. Skóre jsme poprvé vyrovnali v 21. minutě, kdy srovnával náš nejlepší střelec v utkání Vojta Petrovský na 7:7. Ještě do poločasu jsme vývoj otočili a vyhráli jsme jej o dvě branky.

Po změně stran jsme vsítili tři branky v řadě a zdálo se, že jsme na nejlepší cestě k postupu do semifinále. Domácí nám ale nechtěli nic dát zadarmo. Dokázali se zejména díky velké bojovnosti dostat zpět do zápasu a dotáhli na rozdíl jediné branky v 44. minutě (20:21).
Poté se nám ale podařilo tlak domácích zastavit a v dalším průběhu jsme si vytvořili opět náskok, který byl až šesti brankový. Na to již domácí nenašli odpověď. Jen mírně korigovali v posledních minutách konečný výsledek na rozdíl tří branek. To už ale bylo o našem vítězství a postupu do semifinále rozhodnuto a my mohli slavit.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici