HCB Karviná
Zápasy
út 2.11.2010 | Ivo Dudek

V Třeboni jsme získali další dva body.

Zápasové menu

V předehrávce 10. kola Zubr Extraligy jsme uspěli a splnili jsme tak roli papírového favorita. Porazili jsme domácí v rychlém utkání, ve kterém padlo hodně branek a minimálně do víkendu jsme se posunuli na první místo tabulky před Plzeň. Ta má ale o dvě utkání méně než my.

Až do 24. minuty se drželi domácí neustále v těsném závěsu za svým papírově úspěšnějším soupeřem a nedovolili mu odskočit na víc než dvou maximálně tříbrankový rozdíl. Přetahovaná však brzy přestala hostujícího trenéra bavit a během time-outu (24. minuta 13:14) naordinoval svým svěřencům úspěšný postup do dalších okamžiků. Šňůra sedmi branek zejména z ruky Petrovského a Lyžwy a rázem byl stav 21:13. Nelichotivý stav se pak podařilo Měchurovi s Brcháněm v poslední minutě první půle zkorigovat. Domácí kupili technické chyby a ty Karviná bez milosti trestala z rychlých protiútoků.

Nicméně i Třeboňští zvládli dostat za záda gólmana Lefana slušnou dávku střel. Během prakticky celého druhého poločasu se dařilo Jihočechům odpovídat na akce hostů a síť se zachvívala rovnoměrně na obou stranách. Ale desetibrankový rozdíl se domácím nepodařilo dotáhnout ani z daleka, a tak dnes podlehli poměrně jednoznačně Karviné 32:43.

Zdroj: www.chf.cz

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici