HCB Karviná
Zápasy
ne 27.3.2011 |

Z Plzně odjíždíme s debaklem

Zápasové menu

Důležité poslední utkání základní části jsme vůbec nezvládli a utrpěli jsme porážku o deset branek! A nutno říct že zaslouženou. Domácí nás totiž zejména v druhém poločase převyšovali ve všech činnostech a zejména opět v nasazení a bojovnosti.

Začátek utkání vyšel lépe domácí. Ujali se totiž vedení 4:1 a my museli dotahovat. A to se nám dařilo. Zejména díky výbornému výkonu Drápala v brance jsme srovnali a ve zbytku první půle se na palubovce odehrával boj o každou branku. Dvě sekundy před koncem vstřelil krásnou branku domácí Škvařil a do šaten jsme šli s dvoubrankovým mankem 11:13.

Druhá půlka už nám ale vůbec nevyšla. Produkovali jsme velké množství technických chyb, které s chutí hrající domácí dokázali trestat brankami do naší sítě. Z naší hry se vytratilo kolektivní pojetí a hráči se snažili prosazovat spíše individuálně. To ale na dobře fungující obranu domácích příliš neplatilo. S přibývajícím časem skóre narůstalo ale bohužel zejména do naší sítě. My jsme dokázali za druhou půlku dát jen sedm branek a to je zoufale málo.

Tato prohra znamená, že po dlouhodobé části jsme obsadili třetí místo v tabulce Zubr Extraligy za prvními Lovosicemi a druhým Zubřím. Po rozdělení na dvě šestky pro nadstavbu jsme rovněž na třetím místě a rozestupy mezi jednotlivými týmy jsou minimální. Takže ve zbývajících deseti zápasech se ještě může stát cokoliv a nic ještě není jasné.

Tabulka horní šestice tedy vypadá následovně:
1. Lovosice 13b
2. Zubří 12b
3. Karviná 11b
4. Dukla 10b
5. Hranice 8b
6. Plzeň 6b

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici