HCB Karviná
klubové informace
st 20.4.2011 | Redakce

Trenér Jozef Hanták skončil u týmu mužů

V poslední době neodpovídaly ani výsledky ani předváděná hra tomu, co by chtělo vidět vedení týmu i jeho fanoušci. Rozhodli jsme se proto k výměně trenéra, kdy dosavadního kouče v jeho funkci do konce sezóny nahradí manažer Martin Kostelník. Byli jsme vedeni snahou o novou motivaci hráčů, vytvoření impulzu, který by je do konce sezóny nabudil v boji o obhajobu titulu.

Marin Kostelník si je vědom toho, že na jakékoliv změny herního pojetí není čas "Řekl jsem hráčům, že trenér je může připravit takticky, ale nositeli výkonu jsou oni a záleží, jestli to přijmou za své. Je to na nich, jak budou bojovat. Když hráči nebudou plnit to, co se po nich chce, pak je to pro každého svízelné," poznamenal.

Nový trenér to určitě nebude mít lehké. Už na velikonoční pondělí je v plánu totiž zřejmě rozhodující utkání v boji o titul. Hrajeme totiž v Lovosicích. Přípravu na toto utkání může konzultovat s Jardou Hudečkem, který většinu hráčů vedl v dorostu a juniorce. Nicméně trénovat sám nemůže, protože má svou práci v SCM a tak není možné aby zároveň vedl A mužstvo.

Věříme, že hráči se po této změně budou chtít ještě o titul porvat a nechají na hřišti všechny síly. Sami to tak novému trenérovi slíbili. Jen tak se totiž můžeme ještě pokusit závěr sezóny zachránit a bojovat o už osmý titul v řadě.