HCB Karviná
Zápasy
po 25.4.2011 |

Změna trenéra nepřinesla kýžený úspěch

Zápasové menu

Do Lovosic jsme jeli s cílem odčinit nedávný debakl, kdy jsme prohráli rozdílem dvanácti branek. Slibovali jsme si, že po změně trenéra dostanou hráči novou motivaci a pokusí se dokázat, že není mezi oběma týmy takový výkonnostní rozdíl. Bohužel se to ne podařilo a obě utkání na půdě Lovosic si byla podobná jako vejce vejci.

Domácí byli od začátku lepší, hráli v ohromné pohodě a s velkým sebevědomím. Dokázali tak, že mají letos našlápnuto až k metám nejvyšším a vzhledem k tomu, že si vybudovali na čele tabulky Zubr Extraligy už čtyřbobodový náskok na své pronásledovatele, mohou směle přemýšlet o kýženém titulu.

Hned se začátkem si začali domácí budovat náskok. Přehrávali nás v v útoku, kde se pohlednými kombinacemi snadno dostávali do zakončení a také v obraně, kde naopak neumožňovali prosazovat se našim hráčům. Z toho pramenily naše technické chyby, které dokázali domácí využít ke skórování. Prostě nám nešlo nic a naopak domácí předváděli velice pohlednou házenou, kterou oceňovala plná hala fanoušků.

Po dnešním nepodařeném představení jsme zůstali na čtvrtém místě a budeme mít ještě dost práce získat letos aspoň nějakou medaili. Před námi jsou totiž s dvoubodovým náskokem Dukla a Zubří.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici