HCB Karviná
klubové informace
ne 14.8.2011 | Ivo Dudek

Informace před startem nové sezóny

Na zasedání výboru HCB OKD bylo rozhodnuto o drobných změnách pro příští ročník 2011/12. Vstupné na domácí utkání bylo stanoveno na 50 korun a zároveň jsme se shodli na ceně permanentky. Ta bude stát 600 korun a platí i pro pohárové utkání s bundesligovým Flensburgem. Začátek prodeje permanentek bude 1.9.2011.

A ještě jedna podstatná změna je připravena. Domácí utkání budeme hrát vždy v sobotu v 18:00 hodin. Reagovali jsme tak na na výsledky ankety na našich stránkách, kde se velká část hlasujících vyjádřila pro tuto změnu.

Jak jste si mohli všimnout v předchozím rozhovoru s trenérem Rastislavem Trtíkem, přípravné zápasy se zatím na domácí palubovce hrát nebudou. Odehrajeme ale jeden dvojzápas v Rakousku s mistrem země AON Fivers a dva turnaje v zahraničí. Konkrétně v Polsku a Lucembursku.

V Polsku budeme hrát od 18 - 21.08.2011 již tradičně
VIII. MIĘDZYNARODOWY MEMORIAŁ JERZEGO KLEMPELA - DZIERŻONIÓW

Ve skupině budeme mít ZTR Zaporozhye (Ukrajina), SKA Minsk (Bělorusko), Dinamo Poltava (Ukrajina), Azoty Puławy (Polsko) a Powen Zabrze (Polsko).

Po tomto turnaji budeme hrát zmíněné dvě utkání ve Vídni a hned přejedeme do Lucemburska.

V termínu 26. až 28.8. tam budeme hrát Memoriál Schmita Rogera postupně proti domácímu Handball Esche nizozemským Lions a belgickému Hasselt.