HCB Karviná
Tým mužů HC Baník Karviná
so 28.1.2012 | Redakce

HCB OKD Karviná - Powen Zabrze 36:24 (13:13)

Včera večer jsme sehráli odvetné přípravné utkání s Polským týmem, který je momentálně na osmém místě PGNiG Superligy. V tomto utkání se na domácí palubovce představila nová posila - Viktor Hastík. Ten si vedl velmi dobře, vstřelil 6 branek a ukázal, že si rychle na spoluhráče zvyká. Koneckonců to není dlouho co u nás hrál a tak se svými novými spoluhráči velmi dobře zná.

Po vyrovnaném poločase jsme v druhé půli přece jen získali herní převahu a vybudovali jsme si i díky zlepšenému výkonu Drápala v brance náskok, který do konce narostl až na konečných 12 branek. Vrátili jsme tak hostům porážku z jejich palubovky. Utkání mělo na to, že se jednalo o přípravný zápas dobrou úroveň, hrála se rychlá házená a bylo k vidění spoustu pohledných akcí.

Teď už není v plánu žádné přípravné utkání a před námi je tak ostrý start Tipgames Extraligy. Osmého února totiž na domácí palubovce a před televizními kamerami přivítáme momentálně vedoucí tým extraligy, Duklu Praha. Už tento zápas hodně napoví o našich i soupeřových současných možnostech.

Sestava NMC Powen Zabrze:

Banisz, Kicki - Niedośpiał 6, Stodtko 3, Garbacz 2, Marhun 2, Kandora 1, Bushkov 1, Lasoń 3, Droździk 2, Hojnik 3, Kulak 1.

Sestava HCB OKD Karviná:

Lefan, Drápal, Hanisch, Vančo 2, Požárek 5, Kalous 5, Diviš 8/4, Kružík, Sliwka 2, Hardt, Hatík 6, Petrovský 7/2, Monczka 1.

Vyloučení: 4 - 5, sedmičky: 8/7 - 2/1. Foto