HCB Karviná
Zápasy
so 17.3.2012 |

Splnili jsme roli favorita a porazili Frýdek Místek

Zápasové menu

V předposledním kole základní části jsme na domácí palubovce vcelku bez problémů porazili nedaleký Frýdek Místek a potvrdili jsme tak své třetí místo v tabulce Tipgames extraligy. Svá utkání zvládli i Dukla a Zubří a tak se na předních místech tabulky nic nemění.

Utkání bylo vyrovnané jen asi do sedmé minuty, kdy hosté srovnávali na 4:4. Potom se začala vyplácet naše aktivní obrana 2 - 4. Právě obranou a také dobře chytajícím Lefanem, získané míče jsme dokázali v útoku přetavovat v branky v síti soupeře. Nejlépe si v tomto směru počínal Petrovský, který v utkání zaznamenal jedenáct přesných tref a stal se tak nejlepším střelcem zápasu.

Ve dvanácté minutě jsme po šňůře pěti branek v řadě z ruky Hastíka a již zmíněného Petrovského utekli hostům na 9 :4 a i v dalším průběhu jsme náš náskok navyšovali. Nepomohl ani rychle vybraný time out hostujícím trenérem Kekrtem, který byl nucený si jej vzít už v 11. minutě. Naši střelci pokračovali v kanonádě na branku frýdeckých a při odchodu hráčů do šaten svítili na světelné tabuli stav 21:13 v náš prospěch.

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu, hosté nestačili zastavovat naše útoky a náskok byl v 45. minutě už 30:15! Poslední pětiminutovka ale nebyla vůbec podle našich nebo trenérových představ. Tak jako už několikrát v minulosti jsme polevili v koncentraci a dovolili hostům korigovat na opticky mnohem přijatelnější rozdíl devíti branek. Tento přístup se nám může v budoucnu ještě hodně vymstít, tak jako se to naposledy stalo v minulém kole v Jičíně, kdy jsme prohospodařili náskok šesti branek a přišli před koncem o cenný bod.

Před posledním kolem dlouhodobé části, které budeme hrát v neděli za týden v Lovosicích před televizními kamerami, zůstáváme na třetím místě tabulky a ani bodové rozestupy se nijak nemění.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Fotogalerie