HCB Karviná
mládež
čt 21.6.2012 | Ivo Dudek

Žáci se loučili se sezónou

Včerejší odpoledne patřilo v hale házené na Cihelní ulici mladším a starším žákům HCB OKD Karviná. Sešli se tady totiž aby se rozloučili s úspěšnou sezónou 2011/12. Obdrželi z rukou prezidenta klubu Romana Faráře medaile a diplomy za své výsledky.

Všem hráčům rovněž poděkovaly za výsledky v uplynulé sezóně trenérky Jana Hajžmanová a Soňa Ortová, které se právě chlapcům těchto věkových kategorií už dlouho a nutno podotknout že velice úspěšně, věnují. I letos totiž jejich svěřenci obsadili čelní pozice ve svých soutěžích. Mladší žáci A vyhráli SML a obsadili druhé místo v celorepublikovém házenkářském desetiboji. Rovněž mladší žáci B a starší žáci B vyhráli své SM soutěže. Starší žáci A se určitě taky neztratili. V SML obsadili páté místo a v náročném systému turnajů žákovské ligy se probojovali do finálového kola, kde nakonec obsadili šesté místo.

Slovo si na závěr této oficiální části vzal ředitel základní školy Slovenská, kde mladí házenkáři chodí a vlastně tak i tuto školu reprezentují. Právě za tuto reprezentaci přítomným hráčům poděkoval a nezapomněl ani na výše zmíněné trenérky, které obdaroval za jejich práci s chlapci pěknými kyticemi.

Po této jakési oficiální části následovalo spontánní sportovně společenské odpoledne. Chlapci si na hale zahráli fotbálek, házenou a rodiče kteří také zavítali na tuto rozlučku mezitím opékali párky, nachystali pro všechny občerstvení. Mezi chlapce a jejich rodiče přišli i další zástupci školy, zástupkyně ředitele Mgr. Čerchovská a pan učitel Rafaj a všichni spolu strávili velice příjemné odpoledne, které se protáhlo až do večerních hodin. Na fotografie se můžete podívat v naší fotogalerii.