HCB Karviná
Zápasy
ne 7.10.2012 |

Máme další bod po bojovném výkonu

Zápasové menu

V pátém kole jsme hostili lídra Tipgames extraligy - KP Brno. Věřili jsme, že naše výkonnost jde nahoru a body z domácí haly určitě nedáme lacino. Téměř po celý zápas jsme vedli a tak i přesto, že hosté v druhém poločase srovnali a jednou dokonce o braku vedli, je pro nás tento bod spíše ztraceným, než získaným.

V kádru Brna se k nám vrátili Klačo, Koubek, který prošel naší SCM ale hlavně Hastík který byl v uplynulé sezóně jedním z tahounů našeho družstva. Takže je zřejmé, že hosté před touto sezónou velmi posílili, konsolidovali kádr a stali se překvapivou štikou extraligy. Jejich dobré výkony je totiž vynesly až na špici tabulky Tipgames extraligy a toto prvenství chtěli u nás ještě zvýraznit.

Začátek ale vyšel skvěle nám. Nastoupili jsme opravdu dobře, z hráčů přímo čišeli radost ze hry a přehrávali jsme hosty po všech stránkách. Brzo jsme si svou pestrou hrou vytvořili náskok pěti branek a fanoušci v hale byli nadšeni. Často odměňovali hráče za pohledné akce svým potleskem. Ale zkušený kádr hostů samozřejmě nebyl s průběhem zápasu spokojen a v poslední třetině prvního poločasu začal stav srovnávat. Bylo to způsobeno zejména našim střeleckým výpadkem, kdy se na ruce našich střelců vloudila řada nepřesností při zakončení. To dokázali Brňané trestat a tak do poločasu se dotáhli na manko pouhých dvou branek.

Druhý poločas byl už spíše vypjatou bitvou o každý míč. Nebyla nouze o dramatické situace, emoce a to se divákům v hale určitě líbilo. Téměř po celou dobu jsme si ale udržovali malý náskok. S blížícím se koncem se ke skvělému výkonu rozchytal gólman hostí Bavlnka a naše úspěšnost střelby opět poklesla. Hosté vyrovnali a nakrátko se i dostali do vedení o jednu branku. To nás ale nepoložilo, hráči nadále pokračovali ve velmi bojovném výkonu, srovnali a v poslední minutě nás zpět do vedení dostal svou jedinou brankou v utkání Vala. Bohužel hosté stihli ještě vyrovnat z ruky Dostalíka, který zaznamenal poslední tři branky Brna a významně tak pomohl hostům k zisku cenného bodu z naší palubovky.

Na naší straně se nejvíc prosadili Chodoba s Mlotkem, kteří shodně zaznamenali pět přesných tref. Hned za nimi byli autoři čtyř branek Krahulec a Petrovský, který i přes to, že se mu střelecky příliš nedařilo dokázal svým brankovým dílem nakonec k zisku bodu výrazně přispět.

Diváci měli možnost vidět velmi dramatickou podívanou a ta byla tou nejlepší pozvánkou na další domácí utkání, které budeme hrát 20. října v 18 hodin proti Kopřivnici. Přijďte nás povzbudit, určitě nebudete litovat!

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Fotogalerie