HCB Karviná
Zápasy
so 24.11.2012 |

S Jičínem jsme ztratili doma body

Zápasové menu

Po cenné výhře v Hranicích minulý týden přišla dnes nepříjemná ztráta. Vydřené body z Hranic jsme dnes přenechali Jičínským. Nedařilo se nám zejména střelecky a jediný ukazatel ve kterém jsme dnes byli lepší než hosté byly asi jen nastřelené tyče.

Začátek zápasu nám vyšel dobře a v sedmé minutě jsme vedli 4:1. Nic nenasvědčovalo tomu, že nakonec body přenecháme hostům. Ale tento dobrý začátek nám dlouho nevydržel. Střelecká muška se nám z rukou vytratila a chvílemi to vypadalo, že hráči soutěží o to, kdo trefí více tyček. Bohužel ani brankáři neměli příliš svůj den. Pyškovi v naší brance se po dobrém začátku přestalo dařit a byl v průběhu první půle střídán Shamsem. Ten se sice uvedl dobrým zákrokem ale bohužel i na něj brzy našli střelci hostů recept. Naopak v brance hostů se k výbornému výkonu rozchytal zkušený Kurial. Takže prosazovat se bylo pro nás čím dál tím těžší. Přesto jsme ještě do poločasu dokázali dokázali držet s hosty krok a ve 29. minutě jsme z ruky Hanische snižovali na poločasový výsledek 11:12.

Vstup do druhého poločasu byl podobný tomu prvnímu. Dvěma brankami v řadě jsme otočili na 13:12 ale potom jsme opět přenechali otěže utkání Jičínským. Ti se chopili vedení a už si jej nenechali vzít. Přes veškerou snahu nám pořád nevycházelo zakončení a když už jsme si dokázali vypracovat šanci, Kurial v brance Jičína byl velmi nepříjemnou překážkou. Ještě na chvíli jsme vykřesali naději a oživili naše šance na zvrat. Ve 47. minutě jsme se po dvou brankách do sítě hostů dostali na pouhé dvě branky rozdílu ale tato naděje neměla dlouhého trvání. V nadcházejících pěti minutách jsme totiž veškeré naděje ztratili. Dostali jsme čtyři branky v řadě a rozdíl bal rázem šestibrankový. Konec utkání už se dohrával tak trochu v poklidu. Bylo totiž jasné, že šance na body je pryč.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Aleš Babák, HBC Jičín: Dnes to bylo poprvé co se nám tady v Karviné podařilo vyhrát a my jsme samozřejmě moc rádi. Zase se ukázalo, že je letos soutěž maximálně vyrovnaná a porazit může v podstatě každý každého - doma nebo venku.

Daniel Michajlík, HCB OKD Karviná: Dnes jsme nedokázali předvést to, co jsme si celý týden připravovali. Nepodařilo se nám prosazovat z křídel, z pivota a když se k tomu přidá nepřesná střelba, kterou jsme zbytečně rozchytali Kuriala v brance hostů, je zřejmé, že jsme neměli moc šanci vyhrát. Když se hraje na jednu střílející spojku, je to vždy problém. Teď se musíme soustředit na příští týden na Frýdek, vletět na něj jako jsme to udělali minulý týden a nepřipustit abychom se touto porážkou dostali do delšího útlumu.

Fotogalerie