HCB Karviná
Zápasy
st 17.4.2013 |

Vítězný vstup do ”nadstavby”

Zápasové menu

V dnešním utkání se naší palubovce střetly týmy, které prožívají největší zklamání z toho, že se nedostaly do nadstavby. Zároveň mají natolik velký náskok na ostatní družstva své skupiny, že už v podstatě nemají o co hrát.

S touto pro nás novou a nezvyklou situací jme se vyrovnali o poznání lépe než hosté. Naše hra totiž přes všechny nepříznivé okolnosti nepostrádala lehkost a po počátečním oťukávání se naši hráči rozehráli k dobrému výkonu. V naší brance už chyběl Víťa Pyško, se kterým se vedení týmu i hráči před prvním hvizdem rozloučili ale jeho jmenovec, Víťa Schams zachytal výborně. A navíc si premiéru v A týmu odbyl u Kuba Pala, který zatím chytal jen ze B tým.

Od desáté minuty jsme získávali postupně převahu, která byla chvílemi až drtivá. Na branku hostů, ve které chyběl Bavlnka, se valil jeden rychlý útok za druhým a dokázali jsme skórovat i s postupného útoku. Obrana hostů, ve které asi citelně chyběl Klačo, totiž byla dost prostupná. Ve dvacáté minutě jsme měli už šestibrankový náskok a ten stále narůstal. Do šaten se šlo už za v podstatě rozhodnutého stavu 23:12.

A tak přesto, že druhá půle už nebyla z našeho pohledu tak produktivní, o nějaké snaze stáhnou náskok a zdramatizovat zápas, nemohlo být ani řeči.

Všem jsme tak dokázali, že naše místo je spíše v té první, šťastnější šestce a naše neúčast v ní je opravdu smolná.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Fotogalerie