HCB Karviná
Zápasy
ne 15.12.2013 |

Letošní poslední zápas jsme zvládli

Zápasové menu

Pokud jsme si chtěli uchovat naději na postup do první šestky po základní části, museli jsme v Kopřivnici zvítězit. To se nám povedlo, ale vítězství nebylo nijak přesvědčivé. Domácí nám byli zdatným soupeřem ale nedokázali zabránit tomu, že jsme body přece jen odvezli do Karviné.

Brankové hody a poměrně vyrovnané utkání sledovaly tři stovky diváků v Kopřivnici. Odehrávalo se tam regionální derby mezi námi a domácí Kopřivnicí. Náš výkon sice nebyl tak přesvědčivý jako ve středečním kole proti Dukle, ale i tak jsme dokázali dva body domácím uzmout.

Hned od začátku padalo dost branek a ty přibývaly rovnoměrně na obou stranách. Našimi nejpilnějšími střelci byli, ostatně tak jako v dosavadním průběhu sezóny, Vančo, S.Mlotek, Sliwka a Chudoba. Pravidelně se prosazovali a nakonec se jejich střelecká potence ukázala jako rozhodující pro zisk dvou bodů. Mezi 22. a 28. minutou jsme vstřelili šest branek v řadě a získat tak malý náskok. Ten sice dokázali domácí v průběhu druhého poločasu zlikvidovat, nicméně na zisk bodů jim to nestačilo. Vítězství jsme si už pohlídali a po pěkných trefách Vanča a Chudoby v koncovce jsme důležité body získali my.

Snížili jsme tak ztrátu v tabulce na dva body a ještě máme před sebou šest kol po novém roce abychom se do první šestky dostali. Nyní je před námi reprezentační přestávka vyplněná ME v Dánsku a Triglav pojišťovna extraliga bude pokračovat až 29. ledna 2014. To budeme hrát ve Frýdku Místku.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici