HCB Karviná
Zápasy
ne 9.2.2014 |

Vezeme body ze Zlína

Zápasové menu

I po dnešním devatenáctém kole jsme zůstali ve hře o první šestku. Bez větších problémů jsme totiž zvládli utkání ve Zlíně a pořád jsme tak v kontaktu s týmy před námi. Na postupové šesté místo ztrácíme dva body a přes těžký los v posledních třech kolech se určitě o postup popereme.

Začátek utkání nebyl nijak brankově bohatý. Činily se obrany a oba brankáři a tak se skóre na obou stranách měnilo pomalu. První branku utkání vsítil Tomáš Mlotek ve třetí minutě a poté domácí dvakrát kontrovali. Až do 22. minuty bylo utkání opravdu velmi vyrovnané. To svítilo na světelné tabuli skóre 6:6. Ve zbývajících osmi minutách se ale dařilo lépe nám. Dvakrát se před koncovkou trefil Ilja Vučkovič a k němu se přidal Radim Chudoba. Zejména jejich zásluhou a také díky zákrokům Viti Schamse v brance, se nám podařilo vybudovat náskok tří branek a tím i dobrou výchozí pozici do druhého poločasu.

Druhý poločas byl na branky přece jen o něco bohatší a pro nás bylo jen dobře, že přibývaly více v síti Zlína. Brankář Luňák v brance domácích i přes dobrý výkon nedokázal zabránit tomu, že se náš náskok postupně zvyšoval a ve 45. minutě byl už šestibrankový (13:19). Domácí se sice snažili zápas ještě zdramatizovat ale ani přesto že hráli skoro celé dvě minuty přesilovku šest na čtyři, na méně než tři branky se k nám už nedostali.

Odvážíme si tak ze Zlína dva velmi důležité body a stále ještě máme šanci se dostat do první šestky. A my se o ni popereme!

Přijďte nás už tuto neděli podpořit ve velmi těžkém utkání proti vedoucí Plzni! A že není neporazitelná nám ukázala včera Dukla, která dokázala v Plzni zvítězit, takže bez šancí určitě nejsme.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Andrej Titkov, Zlín: „Nováčkovské nadšení z úvodu je pryč, klukům se nedaří. Navíc to bylo již třetí utkání, kdy nás soupeř dokonale přečetl a zaslouženě vyhrál. Abychom nyní uspěli, potřebujeme mimořádný výkon dvou hráčů. Jen Kafka na to nestačí. V první půli jsme byli několikrát na koni, ale srazily nás triviální chyby. Chvílemi to bylo až směšné, jak jsme soupeře nechali hrát a vyhrát,"

Jaroslav Hudeček, HCB Karviná: „I když náš výkon nebyl optimální, zvítězili jsme zaslouženě. Postupný útok jsme měli kostrbatý, kluci pak hráli příliš individuálně. Navíc našim největším problémem byly přesilové hry, které jsme nedokázali patřičně využít. Postup do elitní šestky sice není v našich rukou, ale dokud to půjde, budeme o ni bojovat".