HCB Karviná
Tým mužů HC Baník Karviná
po 12.1.2015 | Redakce

Příprava na druhou část sezóny

Včera jsme odehráli první přípravné utkání před pokračováním sezóny. V utkání proti Zubří, se sešly dva týmy, které měly ze zdravotních a reprezentačních důvodů silně kombinované sestavy, jsme zvítězili 25:20 a další přípravná utkání nás ještě čekají.

Jako další bude na pořadu domácí zápas s Topolčany ve čtvrtek 15.1.2015 v 17 hodin.

Poté absolvujeme silně obsazený mezinárodní turnaj v Povážské Bystrici. Ten se bude hrát tuto sobotu a neděli za účasti týmů MŠK Považská Bystrica (momentálně 4. tým slovenské extraligy), HC Linz AG (8. tým rakouské HLA) a HBC Ronal Jičín. Bližší informace na stránkách MSK Povážská Bystrica

Ve čtvrtek 22. ledna pojedeme ke dvěma utkáním do Topolčan a zase hned o dalším víkendu budeme hrát turnaj v Litovli. Tam se postupně utkáme s týmy Tatran Litovel, KH Kopřivnice a HKM Šaľa, která je momentálně na pátém místě Slovenské extraligy.

Poslední přípravný zápas budeme hrát opět se Zubřím a to ve středu 4.2.2015 v 18 hodin na domácí palubovce. Toto utkání je již generálkou na extraligu. První soutěžní zápas totiž budeme hrát 8.2.2015 ve Frýdku Místku.