HCB Karviná
Zápasy
so 2.5.2015 |

Sehráli jsme přípravák ve Frýdku Místku

Zápasové menu

V přípravě na utkání o 3 - 4 místo sehráli naši hráči přípravné utkání ve FM. Naše družstvo bylo oslabeno o reprezentanty Chudobu a Užeka Jana a nemocného Lefana Jakuba, kterého nahradil dorostenec Nolč. Příležitost tak dostali další hráči a rovněž i hráči o které máme zájem do příští sezóny.

Vyzkoušeli jsme, samozřejmě se souhlasem mateřských klubů Náchoda - pivota Freiberga Petra a z Kostelce na Hané - levou spojku Smékala Jana, který hostuje v I. lize v Olomouci. V samotném utkání prokázali kvalitu, ale rovněž i nedostatky, které musíme společně odstranit. Vstup do utkání se nám totálně nepovedl a my po zbytečných ztrátách míče (stejně jako s Plzní) a neproměněným šancím, prohrávali 0 : 5. Postupně jsme však chytali dech a dokázali snížit na rozdíl jediné branky. Bohužel jsme v těchto důležitých momentech, kdy jsme mohli otočit výsledek utkání, selhali. Opět jsme nedokázali proměnit celou řadu vyložených šancí a vyrobili zbytečné technické chyby, které domácí nemilosrdně trestali z rychlých útoků. Dostali se tak opět do poklidného 5 - 6 brankového vedení, které dotáhli do vítězného konce.

Z našich hráčů předvedl výborný výkon v brance Vít Schams, který měl 50% úspěšnost a na pivotu hrající nováček Freiberg, který měl 100% střelbu a zaznamenal 5 branek. Ten musel odehrát prakticky celý druhý poločas, když se cca v 5 minutě zranil pivot Jan Pindej. Ostatní hráči podali pouze průměrné výkony a někteří dokonce podprůměrné. Máme ještě dostatek času na doladění formy a pevně věřím, že hráči udělají maximum pro zisk bronzových medailí.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici