HCB Karviná
Zápasy
po 26.10.2015 | Radek Godál

Starší dorost remizoval v Ostravě

Zápasové menu

V dalším kole zajížděli starší dorostenci do Ostravy, kde chtěli navázat na dvě předchozí výhry. Odjížděli jsme tedy s jednoznačným předsevzetím odvést si dva body. Jestli se nám to povedlo a jak utkání probíhalo si můžete přečíst v tomto článku.

Ostrava nasadila na naše hráče od první minuty tvrdší, občas i vysunutou obranu se kterou si někteří naši hráči nedokázali poradit. Dále v prvním poločase, někteří hráči kupili individuální chyby v obraně. Špatně jsme se prosazovali i v útoku, kdy z vyložených střeleckých příležitostí jsme trefovali brankáře Ostravy. Vše mělo za následek, že jsme poločas prohrávali 12:10.

V druhém poločase jsme trochu zlepšili obranu, ale pořád jsme se potýkali s velkým neproměňováním vyložených šancí včetně čtyř sedmimetrových hodů. Celý druhý poločas jsme dotahovali náskok soupeře. V posledních 5 minutách zápasu se nám podařilo vyrovnat a dokonce obrátit skóre v náš prospěch, ale dvoubrankové vedení jsme v posledních 2 minutách (které jsme hráli oslabeni) ztratili a domácím se v posledních 10 sekundách podařilo vyrovnat. Hráčům nemůžu vytknout, že by nebojovali chtěli vyhrát, ale díky špatné střelecké neúspěšnosti, se kterou se potýkáme od začátku sezony, se vyhrát nedá.

Vzhledem k celkovému průběhu utkání, je remíza asi spravedlivá, ale vzhledem k tomu, že jsme jeli do Ostravy pro dva body a v posledních 2 minutách jsme vedli o 2 góly, ale stejně na vítězství nedosáhli, tak remízu beru jako ztrátu bodu.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici