HCB Karviná
Zápasy
po 16.11.2015 |

V Kopřivnici dělba bodů

Zápasové menu

Do Kopřivnice jsme jeli samozřejmě s tím, že bychom rádi získali oba body. To se nám bohužel nepovedlo a musíme být rádi za zisk aspoň jediného bodu. Udrželi jsme si tak čtyřbodový náskok na duo týmů Kopřivnice a Litovel.

Na začátku utkání se nám povedlo vytvořit si malý náskok. V desáté minutě byl stav 2:4 v náš prospěch. Dvakrát z toho se trefil Freiberg, který dostal více prostoru při neúčasti Honzy Užeka. Ten totiž bohužel na soupisce chyběl ze zdravotních důvodů.

Potom se ale utkání vyvíjelo jako na houpačce. Domácí totiž šňůrou pěti branek z rukou Hanuse a Ungera otočili vývoj na stav 9:6. Našim brankářům se příliš nevedlo a obrana jim k tomu bohužel také moc nepomohla. Naštěstí jsme se v dalším průběhu zase zvedli a následující pětiminutovka patřila pro změnu nám. Stejně jako předtím domácí, jsme i my zaznamenali pět branek za sebou a srovnali jsme stav. Vyrovnaný průběh, když se vedení přelívalo z jedné strany na druhou pak trval až do cca 41. minuty.

To se zase domácí utrhli na čtyřbrankový náskok zejména díky přesnému exekutorovi sedmimetrových hodů Jiřímu Gřesovi, který nezaváhal ani jednou ze šesti nařízených sedmiček. Naštěstí ani tento náskok netrval dlouho a dokázali jsme jej zlikvidovat v podstatě během dvou minut, když se trefili Frančík s Gelnarem a schylovalo se tak k napínavé koncovce. Domácí ještě tři minuty před koncem opět vedli o dvě branky a tak jsme nakonec byli rádi, že jsme v závěru zachraňovali apoň remízu. Na rozdíl jediné branky snižoval Dominik Gelnar a v 59. minutě srovnával Nemanja Skrobič svou šestou brankou v utkání. Stal se tak spolu s Lukášem Frančíkem našim včerejším nejlepším střelcem.

V dalším kole se už představíme, po delší přestávce, na domácí palubovce. V neděli v 10:30 hodin přivítáme druhý tým tabulky - Cement Hranice takže nás čeká velmi těžké utkání. Přijďte nás povzbudit a společně se pokusíme o zisk dalších bodů do vyrovnané extraligové tabulky

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici