HCB Karviná
Zápasy
po 23.11.2015 |

Starší dorostenci podlehli Dukle Praha

Zápasové menu

Nedělní odpoledne se hrála dvě utkání našich dorostů s Duklou Praha. Mladší dorostenci dokázali Duklu porazit po dobrém výkonu 30:27, ale v utkání staršího dorostu potvrdili roli favorita hosté. Hodnocení trenéra si můžete přečíst v článku.

V osmém kole jsme přivítali na domácí palubovce vedoucí celek st. dorostu HC Dukla Praha s reprezentačním koučem U 17 Pavlem Pauzou. Po docela slibném začátku, kdy jsme se dostali do menšího vedení a se soupeřem drželi krok se s přibývajícím časem začali více prosazovat spojky hráčů Dukly. Nás naopak postihla menší sérii několika neproměněných střeleckých příležitostí a k tomu hráči vyprodukovali řadu ztrát. Vše mělo za následek to, že soupeř ještě do poločasu obrátil skóre na svoji stranu a poločas vyhrál 12:17.

Ve druhém poločase i když se hráči snažili, tak nebyli schopni se dostat zpět do utkání. Hráči Dukly celý druhý poločas šli jistě za vítězstvím. Oproti minulým kolům nemůžu říct, že by hráči nebojovali a nechtěli vyhrát. Viděl jsem u nich již před zápasem odhodlání vyhrát. Zlepšili celkově přístup, nasazení a bojovnost, ale pouze toto na hráče Dukly nestačí. Pokud bychom chtěli v tomto zápase uspět, tak by všichni hráči museli podat nadprůměrné výkony, což se však nestalo. Připravovali jsme se na herní kombinace Dukly ale nepomohlo to. Hráči Dukly nás převyšovali po fyzické stránce, byli lepší v individuálních herních činnostech a zaslouženě vyhráli.

Snad svoji domácí prohru odčiníme hned v příštím kole v derby ve Frýdku - Místku.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Fotogalerie