HCB Karviná
Zápasy
po 14.12.2015 |

Starší dorost podlehl v Novém Veselí

Zápasové menu

V posledním podzimním kole jsme zajížděli do Nového Veselí s cílem neprohrát a udržet si podzimní neporazitelnost z hřišť soupeřů. Od první minuty byl však soupeř nad naše síly. Domácí po dvou porážkách po sobě, nastoupili proti našim hráčům s větší agresivitou a chutí po vítězství.

Někteří naši hráči neplnili základní taktické pokyny. Měli jsme problém se přes agresivní obranu domácích dostat do střeleckých příležitostí. A když už se nám podařilo překonat obranu soupeře, tak jsme se svou lehkovážnou střelbou stejně neprosadili. K tomu jsme bohužel vyprodukovali velký počet technických chyb a časem bylo zřejmé, že v dnešním utkání domů žádný bod nedovezeme. Někteří hráči se snažili svou bojovností s výsledkem něco udělat, ale těch, kteří odvedli svůj herní standart, bylo málo a nelze je spočítat na prstech jedné ruky.

Po poločase 16:10 se v druhé půli náskok domácích ještě navyšoval a nebýt jejich prostřídání, odjeli bychom s ještě větší prohrou než 33:25. Snad si po podzimní části někteří hráči uvědomí, že bez tréninku nejde hrát a v zimní přípravě se kvalitně připravíme na jarní odvety.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici