HCB Karviná
Zápasy
út 25.10.2016 |

Starší dorost remizoval v Ostravě

Zápasové menu

V šestém kole jsme se utkali s Ostravou. Čekal nás podobný soupeř, jako v byl minulém kole celek Kopřivnice. Jedná se totiž o týmy, které se opírají o jednoho střelce. V minulém kole to byl Marek Žalmánek v dresu Kopřivnice a tentokrát nás čekal Daniel Křístek, který mimo jiné hostuje v Karvinském “A“ týmu mužů.

Do utkání jsme vstoupili dobře a od začátku jsme si budovali mírný náskok. Během prvním 15 minut jsme se ujali vedení 9:4. V momentě, kdy jsme mohli soupeři odskočit na ještě větší gólový odstup, nám rozhodčí během 10 sekund vyloučil 2 hráče a v podstatě tak dovolili domácím aby snížili náš náskok až na 10:9. Ke konci poločasu jsme opět domácím odskočili a šli do šaten s vedením 16:13.

V druhém poločase se průběh utkání neměnil. Po celý druhý poločas jsme vedli o 2-3 branky a pokaždé, když jsme měli domácím odskočit na větší gólový odstup, přišlo nějaké naše vyloučení nebo sedmimetrový hod v prospěch domácích. Závěr utkání jsme už vůbec neměli ve svých rukou, když domácí nakonec vyrovnali na konečných 29:29 ze sedmimetrového hodu po skončené hrací době. To bylo poprvé během 60 min, kdy domácí vyrovnali naše vedení a nám už nezbyl žádný čas na odpověď.

Kluky chci za předvedený výkon pochválit. Samozřejmě se našli individuální chyby, ale svou bojovností a přístupem k utkání mně nezklamali. Po utkání byli hráči samozřejmě smutní, jelikož si přijeli pro dva body a herně jsme byli lepší než domácí celek. Smutné je, že nejen podle mého názoru tentokrát o výsledku nerozhodovala jen herní kvalita týmu. Po prohře v Novém Veselí uznali kvalitu soupeře a pochválili jsme rozhodčí. Tentokrát to ale bohužel udělat nemůžeme.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici