HCB Karviná
Tým mužů HC Baník Karviná
st 27.2.2002 | Libor Kulig

Karviná se připravuje na Zubří

Karviná se od pondělí intenzivně připravuje na další utkání HIL, kdy na domácí palubovce přivítá v neděli 03.03.2002 od 10.30 hodin tradičního rivala z Valašska, házenkáře HC Zubří.

V tomto týdnu má HIL malou přestávku v podobě toho, že ve středu se HILka nehraje a pokračuje svým 25.kolem tuto neděli.

Karviná vede tabulku o jediný bod před Frýdkem-Místkem a věříme, že i po neděli si své vedoucí postavení v HIL udrží. Další utkání je na pořadu hned ve středu 06.03.2002 v 17.30 hodin, kdy se v Karviné přestaví HC Topoľčany.

Herní projev Karviné není v těchto dnech ideální, ale věříme, že trenér Hargaš družstvu uvaří tu správnou tréninkovou kaši a hráči se kvalitně připraví na boje v play-off, které se kvapem blíží.

Zdravotní stav dlouhodobě zraněných Juříčka a Brůny se zlepšuje, ale léčba takových zranění je záležitost několika měsíců a s velkou pravděpodobností si ani jeden z nich už v letošní sezóně nezahraje.
Široký kádr Karviné ale dává možnost trenéru Hargašovi zkoušet další mladé a nadějné hráče, kteří pravidelně doplňují A družstvo z juniorských kategorií.

Věřímě, že příjdete podpořit Baník tuto neděli a budete odcházet k nedělnímu obědu s dobrým pocitem z předvedené hry domácích v naší hale.