HCB Karviná
Ostatní
pá 9.12.2016 | Ivo Dudek

Souboj Martina Galii s Michalem Brůnou

Ve středu jsme byli navštívit utkání v Polském Zabrze, kde se utkali ve vzájemnou souboji naši odchovanci Martin Galia s Michalem Brůnou.

Místní NMC Górnik Zabrze, kterého branku hájí "Galoš" totiž hostil Sandra Spa Pogonią Szczecin, ve kterém je tahounem právě "Brunek". Zajímavostí souboje ještě bylo to, že nedávno ze Zabrze přestoupil do Štetína na post hrajícího trenéra bývalý dlouholetý polský reprezentant Mariusz Jurasik.

Po utkání byl určitě podstatně spokojenější Martin Galia, který se blýskl opravdu skvělým výkonem a byl hlavním tahounem svého týmu a strůjcem vysokého vítězství domácích 37:26. Jeho úspěšnost se vyšplhala až na 56%

V dresu hostů byl zase hodně vidět Michal Brůna, který se spolu s již zmíněným Jurasikem stal hlavní postavou jejich týmu a oba zaznamenali po šesti brankách. Ale dnes to prostě na Zabrze nestačilo.

O Velké popularitě Martina v Zabrze svědčí i to že po utkání, kdy se většina hráčů, včetně Michala Brůny, už sprchovala tak on se ještě fotil s fanoušky a podepisoval se. Ve fotogalerii se můžete podívat na fotky z tohoto souboje.

Foto