HCB Karviná
Zápasy
ne 26.3.2017 |

Lovosice úspěšné i podruhé

Zápasové menu

Lovosice dokázaly dokonale využít domácího prostředí a série se tak stěhuje k nám za nepříznivého stavu 0:2 v náš neprospěch.

Dnešní, druhý zápas čtvrtfinálové série proti Lovosicím začal úplně jinak než ten včerejší. Od začátku se hrál vyrovnaný zápas, vyznamenávali se oba brankáři (na naší straně Mokroš a brance domácích Adamík) a skóre bylo velmi vyrovnané. Až v poslední pětiminutovce první půle se domácí přece jen dostali, po sérii našich neproměněných šancí do malého trháku. Do šaten se tak šlo za stavu 15:12 pro domácí.

Druhý poločas ale vyšel podstatně lépe domácím. Ve výborném výkonu pokračoval Adamík v jejich brance, kterého byl dnes opravdu problém překonat. Náskok domácích tak rychle narůstal a na nějaké zdramatizování průběhu jako včera to přestalo vypadat. Ve čtyřicáté minutě totiž už domácí vedli 21:14 a v podstatě v pohodě si šli pro druhé vítězství v sérii.

Foto: Miroslav Vintrich

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Václav Toman, asistent trenéra HK FCC Město Lovosice: „Dnes hráči podali perfektní výkon. Po trošku utrápeném prvním poločase jsme dokázali nátlakovou hrou odskočit na větší brankový rozdíl a užili jsme si před skvělými diváky konečně klidnou výhru. Jsem rád, že jsme mohli do hry zapojit všechny hráče a branku vstřelila i naše nová akvizice Petr Freiberg. Rádi bychom sérii ukončili v co nejkratším možném čase, i když to v Karviné nebude vůbec jednoduché.“

Alexandr Radčenko, trenér HCB Karviná: „Zasloužená výhra domácích. Klíčovými faktory byla naše střelecká nemohoucnost jdoucí ruku v ruce s výtečnou formou Artura Adamíka.“