HCB Karviná
Tým mužů HC Baník Karviná
st 21.3.2018 | Ivo Dudek

Starší žáci nadále stoprocentní!

I po čtvrtém kole žákovské ligy nenašli naši starší žáci přemožitele. Vzhledem k tomu, že jejich rivalové z Talentu Plzeň a Dukly Praha v tomto kole klopýtli, osamostatnili se naši hráči na průběžném prvním místě tabulky.

V Hranicích, kde se čtvrté kolo žákovské ligy konalo, nás tentokrát trápila spíše zima v hale, než soupeři. Jen v posledním utkání nám dost dlouho trvalo než jsme se pořádně rozjeli. Asi už toho bylo na kluky dost, ale přece jen se později rozjeli a nedovolili aby ztratili nějaké body.

„Tentokrát jsme jeli v kompletní sestavě a mohli jsme střídat opravdu všechny hráče. Koneckonců to je vidět i na výsledcích", hodnotila trenérka Jana Hajžmanová. „Podrželi nás i brankáři. Sice měli také nějaké slabší chvilky ale jinak chytali dobře", ocenila i výkon našich gólmanů.

   Výsledky čtvrtého kola ŽL:

HCB Karviná - Liberec Handball 33:15 (13:9)

Branky ze sedmiček 0 - 2, vyloučení 1 - 0

Sestava HCB: Újezdský Petr, Brychlec Matěj, Pospíšil Jiří 6, Folwarczný Michal 2, Chochrun Jakub 8, Galia Kristián 2, Miroš Adam 6, Dráb Vojtěch, Sekáč Marek 2, Kožušník Vojtěch, Müller Tomáš 3, Kubica Ondřej 4.

SKH Polanka n. O. - HCB Karviná 17:34 (9:15)

Branky ze sedmiček 2 - 0, vyloučení 2 - 1.

Sestava HCB: Újezdský Petr, Brychlec Matěj, Pospíšil Jiří 5, Folwarczný Michal 4, Chochrun Jakub 3, Galia Kristián 2, Miroš Adam 6, Dráb Vojtěch 5, Sekáč Marek 6, Kožušník Vojtěch, Müller Tomáš 3, Kubica Ondřej.

TJ Sokol Úvaly - HCB Karviná 12:34 (7:18)

Branky ze sedmiček 0 - 1, vyloučení 0 - 0.

Sestava HCB: Újezdský Petr, Brychlec Matěj, Pospíšil Jiří 8, Folwarczný Michal 3, Chochrun Jakub 3, Galia Kristián 2, Miroš Adam 8, Dráb Vojtěch 5/1, Sekáč Marek 4, Kožušník Vojtěch, Müller Tomáš, Kubica Ondřej 1.

HCB Karviná - TJ Cement Hranice 25:13 (7:6)

Branky ze sedmiček: 3 - 2, vyloučení: 3 - 2

Sestava HCB: Újezdský Petr , Brychlec Matěj, Pospíšil Jiří 1, Folwarczný Michal 3, Chochrun Jakub 2, Galia Kristián, Miroš Adam 6, Dráb Vojtěch 5/2, Sekáč Marek 5, Kožušník Vojtěch, Müller Tomáš, Kubica Ondřej 3.