HCB Karviná
Rozhovory
so 22.12.2018 | Redakce

Jak budou hráči trávit svátky?

Oslovili jsme některé hráče s prosbou o odpovědi na pár otázek ohledně svátků. Jejich odpovědi si můžete přečíst v tomto článku.

Konečně máte zasloužené volno - těšíte se? Jak jej budete trávit?

Saša Zamarski: Na menší volno se už těším, jelikož podzimní část byla velmi náročná se spoustou zápasů a tréninku, takže trochu volna vůbec neuškodí. Během volna se budu snažit trochu vypustit od házené a zregenerovat tělo, abych byl připravený na jarní část sezony 

Marek Monczka: Na volno se těším, i když ho moc nebude. Čeká mě repre sraz v Polsku. Ale jinak ho strávím s rodinou a přáteli

Jirka Tabara: Určitě se těším, ale já zrovna toho volna moc nebudu mít. Mám bohužel ještě pracovní povinnosti i přes svátky, ale každopádně využiji každé volné chvíle.

Honza Užek: Řekl bych, že je opravdu zasloužené, podzim byl dlouhý a namáhavý, ale myslím si, že jsme ho zvládli skvěle. Jsme na první příčce v lize a do toho jsme ve finále poháru. 

David Růža: Určitě se těším, volno a svátky budu trávit s rodinou a přáteli, ale nic se nemění na tom, že budu muset na sobě pořad makat. Tím myslím stále dodržovat nastaveny režim, jak chozením do posilovny tak dodržováním jídelníčku.

Tymoteusz Piatek: Jasně že se těším. Máme konečně trochu volného času pro rodinu a přítelkyni. Trávit volno budu s rodinou i přáteli doma.

Matěj Nantl: Určitě se těším, odpočineme si a načerpáme síly. Za nějakých 14 dní do toho zase našlápneme.

Kde nebo s kým budete trávit štědrý večer a vánoční svátky?

Saša Zamarski: Svátky budu trávit doma s rodinou, ale moc volna si neužiji, jelikož už 26.12 odjíždím s dorosteneckou reprezentací na velice dobře obsazený turnaj do Německa, kde se pokusíme umístit se na co nejlepší příčce.

Marek Monczka: Na Štědrý večer budu se svojí přítelkyní a naším psem:-) 

Jirka Tabara: Na Štědrý den budu s celou rodinou u rodičů a další dny si nechám pro přátele a různé společenské akce.

Honza Užek: Určitě se těším na Vánoce, mám je rád a svátky budu trávit s rodinou a nejbližšími přáteli. Štědrý večer budu trávit u rodičů sejdeme se celá rodina. A další dny obejdeme zbylé členy rodiny. Volno bude ale krátké, dostal sem pozvánku na reprezentační sraz stejně jako Dominik Solák a Marek Monczka. Po delší době uvidím i kluky z reprezentace takže se těším. Sehrajeme turnaj v Polsku, kde se utkáme s Rumunskem a poté s vítězem z druhého zápasu mezi domácím Polskem a Japonskem.

Tymoteusz Piatek: Svátky budou v rodinném kruhu i s babičkami.

Matěj Nantl: Pojedu domů a budu s rodinou a kamarády z Litovle. Dlouho jsem je neviděl. Jako každý rok na Štědrý večer budu doma s rodinou.

Máte už naplánovaného i silvestra?

Saša Zamarski: Silvestra už jsme plánovali s přáteli, ale nebude to nic velkého. Připijeme si na Nový rok, popřejeme si Všechno nejlepší do nového roku a vypustíme menší ohňostroj.

Marek Monczka: Silvestra většinou plánuji den předem, takže to bude letos nejspíš stejné.

Jirka Tabara: Silvestr je bohužel pracovní den, takže půl dne v práci a pak už konečně na párty za klukama z mého blízkého okolí tady v Karviné.

Honza Užek: Na Silvestra se něco pomalu rýsuje, ale jelikož tu přes volno moc nebudu, nechávám organizaci na ostatních. Budu ho určitě trávit s kluky z týmu, ale příprava začíná pár dní po posledním dni v roce tak se nesmíme zbláznit. Chtěl bych popřát všem fandům Veselé Vánoce, krásné a klidné prožití svátků a vše nejlepší do nového roku.

David Růža: Silvestr ještě musím doplánovat, ale určitě něco vymyslím.

Tymoteusz Piatek:  Na Silvestra se těším, jedu do Irska. 

Matěj Nantl: Jedeme s kamarády na chatu do hor a tam se taky moc těším.