HCB Karviná
Zápasy
čt 19.9.2019 |

Z Jičína jsme přivezli bod

Zápasové menu

Po nepříliš povedeném výkonu jsme přivezli z horké jičínské půdy aspoň bod.

Domácí se na začátku ujali vedení a nám se vůbec nedařilo dostat se do tempa. I když jsme hráli hned od prvních minut v sedmi hráčích v poli, nevedlo to k přečíslení a k vytvoření šancí. Naopak jsme svými chybami ztráceli míče a dostávali pak snadné branky do prázdné branky.

Jičín tak byl po většinu času ve vedení a nám se, až s blížícím se koncem poločasu, podařilo přece jen s vývojem něco udělat. Ze stavu 9:6 pro domácí jsme šňůrou šesti branek v řadě otočili na 9:12. V koncovce poločasu pak brankové odmlčení domácích protrhl David Krahulec a stanovil poločasový stav 10:12 pro nás.

Před druhým poločasem tedy svitla naděje, že naši borci budou pokračovat ve zlepšeném výkonu a budou navyšovat skóre. Bohužel se tak nestalo, spíše naopak. Opět jsme svými chybami umožnili domácím jít do vedení a bod jsme nakonec zachraňovali až v dramatické koncovce.

Foto: Karolína Machalická

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Marek Michalisko, trenér HCB Karviná: „Zápas se mi nehodnotí dobře. Dnes jsme zahráli jeden z nejhorší zápasů, co působím v Karviné. Z naší strany to byl strašný výkon, nejenom v přesilovkách, ale i ten začátek druhého poločasu byl hrozný. Snad i na tréninku dokážeme hrát lépe. Měli jsme v každém případě vyhrát, i když jsme z naší strany zahráli katastrofální zápas. Přiznávám, že se na to z naší strany nedalo dívat. Jsem z toho zklamaný, ale musíme jít samozřejmě dál.”

Nemanja Marjanovič, brankář HCB Karviná:„Klasický zápas v Jičíně. Málo gólů, bojovnost, dobrá obrana a vyhecovanost. Z naší strany jsme předvedli špatný výkon. Zápas jsme měli jednoznačně vyhrát.”

Petr Mašát, trenér HBC Ronal Jičín:„Jsem rád, že jsme dokázali reagovat na špatný výkon, který jsme předvedli na Dukle. I když z mého pohledu není postupný útok pořád úplně ideální a nedokážeme se prosazovat tak, jak bychom chtěli. Máme mladý a nezkušený mančaft a já jsem strašně rád, jak dnes kluci bránili, jak si dokázali poradit s přesilovkami. Bylo to tvrdé utkání. Myslím si, že pokud bychom měli zkušenější tým, dokázali bychom zvrátit utkání na naši stranu, ale musím být spravedlivý a říct, že remíza odpovídá průběhu zápasu. A jsem moc rád, že i mladí kluci vzali odpovědnost na sebe a dokázali se prosadit.”

Jan Škalda, spojka HBC Ronal Jičín:„Jsem rád, že se nám povedlo ze zápasu na Dukle vyjít s hlavou vztyčenou a že jsme se dokázali zvednout právě v tomto utkání proti Karviné. Dařilo se nám především v obraně, díky které se nám podařilo uhrát alespoň bod. Je škoda technických chyb, které jsme udělali v útoku, ty musíme odstranit.”