HCB Karviná
Zápasy
st 30.10.2019 |

Postoupili jsme do osmifinále ČP

Zápasové menu

Vzhledem k nabitému programu v posledním období, jsme dohrávali třetí kolo Českého poháru až 29.10.2019. Na palubovce Velké Bystřice jsme nepřipustili žádné překvapení a hladce jsme postoupili.

Do třetího kola už zasáhly extraligové celky a nás čekala Velká Bystřice. Ta má v kádru i několik extraligových borců, mimo jiné i naše bývalé hráče Jirku Kubise a Marka Tůmu. Oběma se dařilo a prosadili se i střelecky.

Zápas nám posloužil jako dobrá příprava, zkoušeli jsme nové věci, systémy, nacvičovali tréninkové akce. Z našich hráčů do hry nezasáhl kvůli natrženému tricepsu Dominik Solák. Vinou toho se ani nezúčastnil repre srazu, kam byl nominován spolu s dalšími našimi hráči. Jan Zbránek i jeho jmenovec Jan Užek  reprezentační sraz absolvovali.

Místo Zbránka nasadil trenér Michalisko do hry další křídelníky, Skalického a také rekonvalescenta Drzyzgu, jehož vleklé zranění vyřadilo ze hry na víc než rok a tak jeho návrat na palubovku určitě potěšil..

Náš tým tak splnil na Hané povinnost, vyhrál s přehledem, protočil všechny hráče.

Domácí brali zápas jako svátek, nedávno otevřeli menší útulnou zrekonstruovanou halu, která byla plná. Utkání se tedy povedlo po všech stránkách. 

Los pro osmifinále ČP si s námi trochu zalaškoval a budeme hrát s našimi městskými kolegy - MHK  Karviná. I  v něm hrají hráči, kteří prošli naším klubem a tak z tohoto pohledu bude utkání určitě pikantní a zajímavé. 

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici