HCB Karviná
Tým mužů HC Baník Karviná
st 12.6.2002 | Libor Kulig

Házenkáři Karviné mají dovolenou

Ta jim začala 10.června a hráči se sejdou k přípravě na novou sezónu 8.července 2002.

PO skončení neúspěšného kvalifikačího dvojutkání s Chorvatskem a dvou prohrách, kdy nám unikla účast na MS v Portugalksu, svolal trenér Hargaš celý karvinský tým v neděli 9.6. odpoledne do klubovny haly házené. Tam trenér zhodnotil tolik úspěšnou sezónu pro Karvinou a je pravdou že to byla nejúspěšnější sezóna v historii klubu. Potřetí v řadě zisk titulu i Českého poháru, podruhé v řadě zisk titulu HIL a úspěšná reprezentace klubu i české házené v Lize mistrů hovoří za vše.

Trenér Hargaš zhodnotil uplynulou sezónu a popřál hráčům do sezóny nové hlavně zdraví a dle možností úspěšnou obhajobu dosažených pozic u nás i v Evropě.

V 17.00 hodin začalo slavnostní zakončení sezóny ve Společenském domě Darkov, kde byli pozváni kromě hráčů A mužů a jejich manželek i ostatní členové klubu, trenéři, pořadalelé a vedení HCB spolu se zástupci města Karviná a samozřejmě nemohli chybět i zástupci z řad našich sponzorů.

Prezident klubu pan Halada spolu s místostarostou města Karviná panem Brdíčkem poděkovali všem kteří se na úspěších karvinské házené podílejí. Poté vedoucí Společenského domu Darkov paní Nowaková s dajatým hlasem předala všem hráčům medalile vyrobené dětmi Karviné a každému hráči tuto medaili osobně pověsila na krk. Přitom oslovila i ty kteří by mohli na její pádná slova slyšet. Bylo by neskutečnou chybou, kdyby si Karviná a celý region přestala uvědomovat jakou pozitivní reklamu a propagaci dělá házená právě městu a firmám zde působícím a podporujícím házenou, řekla. V posledních dnech se totiž začalo více mluvit i o tom, že za úspěchy stojí silný ekonomický klub a tím momentálně ten karvinský není. Tím vlastně ukončila tu slavnostní stránku oslav. Po dobrém obědě se rozpoutala debata mezi přítomnými a probíralo se opravdu vše. Nutno říci, že dlouho do pozdních večerních hodin.

Hráči si již užívají zasloužené dovolené a velká skupina jich bude trávit společnou dovolenou v Chorvatsku u moře. Pobyt včetně nemalého sponzorského příspěvku pro ně zajistila Cestovní agentura Moravia tours.

Přejeme všem hráčům ale i ostatním příznivců, partnerům a fanouškům Karviné příjemnou dovolenou a těšíme se na vaší přízeň i v sezóně 2002/2003.