HCB Karviná
Tým mužů HC Baník Karviná
st 24.7.2002 | Libor Kulig

A muži pokračují v přípravě

V sobotu 20.7.2002 se vrátili házenkáři Karviné ze soustředění v Luhačovicích.

Od pondělí 22.7. pak pokračují v další přípravě opět v domácím prostředí karvinské haly házené.

Soustředění v Luhačovicích bylo co se týče servisu kolem celého družstva, kdy se o nás starali zaměstnanci areálu Niva v Pozlovicích, na velice vysoké úrovni. Tréninkový proces pak patřil dle trenéra Hargaše a hlavně pak dle mínění všech hráčů k tomu nejtěžšímu co za dosavadní působení trenéra Hargaše v Karviné zažili. Takové tréninkvoé dávky hráči ještě nikdy neabsolvovali. Nutno ale říct, že je všichni hráči zvládli a co je nejdůležitější, vrátili se do Karviné zdraví a bez jediného zranění.

Doufejme, že takový stav vydrží co nejdéle, nejlépe celou sezónu. Letos máme opět vysoké cíle, možná ještě vyšší než v minulé sezóně a moc moc bychom potřebovali, aby celé družstvo bylo celou sezónu zdravé a kvalitně připravené.

Trenér Hargaš byl se soustředěním v Luhačovicích velice spokojen a od pondělí již s hráči pracuje na tréninku rychlosti a obratnosti.

Již ve čtvrtek 25.7.2002 od 17.30 nás čeká první přípravné utkání v této sezóně kdy se v Karviné utkáme s házenkáři Kopřivnice. Další přípravné utkání hrajeme 30.7. od 17.30 opět v Karviné a sice s Považskou Bystricí. Třetím domácím přípravným utkáním bude 6.8. od 17.30 utkání s házenkáři HC Zubří. Posledním domácím přípravným utkáním bude pak zápas s házenkáři Cementu Hranice a termín tohoto utkání nebyl ještě dohodnut. Ostatní přípravná utkání hrají naši házenkáři u svých soupeřů.

Letos jsme přijali i pozvnání na dva velice kvalitní zájezdy. V termínu 8.-11.8. jsme byli pozváni ke třem přípravným utkáním do Polska a v termínu 22.-25.8. budeme hrát na velice kvalitně obsazeném turnaji v italském Meranu. V tomto termínu bychom měli sehrát i první kolo HIL, ale k dnešnímu dni stále není jasno s jakým počtem se bude letošní HILka hrát. V případě, že budeme mít už v 1.kole HIL soupeře se kterým bychom měli toto kolo odehrát, bude toto kolo dohrávano v náhradím termínu.