HCB Karviná
Zápasy
ne 15.9.2002 | Libor Kulig

Karviná si poradila s Prešovem

Zápasové menu

Nováček HIL si přijel do Karviné pro pořádnou nadílku.

Karviná začala v utkání s nováčkem HIL velice sebevědomě a již po několika minutách bylo vidět, že rozdíl mezi oběma družstvy je v současnosti velice velký. Prešov sice před několika lety patřil k baštám házené, ale dnes je to zcela jiný celek a i přes to, že v jeho středu hraje několik zkušených hráčů, bude muset přidat na kvalitě. Po dvaceti minutách svítil na světelné tabuli stav 10:4 pro Karvinou. Do poločasu vyučovala Karviná Prešov z moderní házené.

Ve druhém poločase se na hřišti objevili i hráči, kteří v prvním poločase pouze podporovali své spoluhráče z lavičky. Pavel Horák se rozstřílel a zatížil konto soupeře šesti brankami a celé družstvo pak pokračovalo v kvalitním výkonu. Závěr utkání odehrála Karviná v poklidném tempu a ukazovala divákům v hale své kousky v podání Radčenka, Juříčka i ostatních. Vynikající výkon předvedl v obraně i v útoku kapitán domácích Roman Farář. Málo chybělo k tomu a vsítil v tomto utkání 10 branek. Dal jich nakonec devět a spolu s Davidem Juříčkem patřil k nejlepším hráčům domácích na hřišti.

Příští utkání hraje Karviná již ve středu 18.9.2002 od 17.30 hodin. Je to předehrávka 13.kola HIL. Důvodem je zájem Karviné v době utkání Ligy mistrů se plně soustředit na tato utkání a nemuset hrát v době utkání Ligy mistrů utkání HIL.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Hargaš (Karviná): Opět se nám v tomto utkání podařilo vrátit k obraně 2-4 a věřím, že se budeme s tímto systémem opět prosazovat proti svým soupeřům.

Lipták (Prešov): Gratuluji Karviné k vítězství. Soupeř nám ukázal jak je třeba přistoupit k utkání. Dostali jsme školu z moderní házené. Naše družstvo není v současné chvíli v takové hraní pohodě, aby dokázalo s Karvinou držet krok.