HCB Karviná
Tým mužů HC Baník Karviná
st 16.10.2002 | Libor Kulig

Jak se bude hrát HIL?

Informace o utkáních interligy kolidujících s Ligou mistrů.

Vedení HIL při tvorbě termínové listiny HIL pro ročník 2002/2003 počítalo s tím, že se Karviná do hlavní soutěže Ligy mistrů, do bojů ve skupinách probojuje. To se postupem přes Považskou Bystricu stalo.

Již v době, kdy ještě tato skutečnost nebyla jistá, se dle termínové listiny mohla předehárvat některá utkání HIL, tak aby se Karviná v hlavní soutěži Ligy mistrů mohla plně věnovat pouze této soutěži a nemusela, jako již dvě sezóny po sobě, předehárvat utkání interligy vždy ve středy před víkendovými utkáními Ligy mistrů. I proto jsme řádně nahlásili první z těchto předehrávek a sice předehrávku 13.kola HIL z původního termínu 17.11.2002 na řádný termín předehrávky 18.9.2002. Náš soupeř-Frýdek-Místek však s touto předehrávkou nesouhlasil a vedení HIL tuto předehrávku nepovolilo. Proto jsme požádali vedení HIL, aby termíny dalších předehrávek projednávalo s Karvinou až v době, kdy bude jasné, že Karviná hlavní soutěž Ligy mistrů hraje. A tato situace nastala až včera, kdy proběhlo losování Ligy mistrů ve Vídni. Teprve nyní budeme jednat s našimi soupeři i s vedením HIL o tom, kdy se budou utkání HIL, kolidující s Ligou mistrů, hrát.

Uvědomujeme si, že na prodaných permanentkách byla tato některá utkání předehrávek již naplánovaná a uvedena a fanoušek, kerý si permanentku zakoupil, již za tato utkání zaplatil. Je naprostou samozřejmostí, že platnost této permanentky nekončí, jak je zde uvedeno, 23.10.2002, ale končí až tehdy, až budou odehrána všechna utkání na této permanentce uvedena. Proto upozorňujeme majitele permanentek, aby si ji uschovali i po skončení její platnosti.

Při našich utkáních vás budeme v hale pravidelně informovat o tom, kdy se tato utkání budou hrát, tak aby jste všechna utkání zhlédli.

Termíny utkání předehrávek ještě nebyly stanoveny a proto sledujte tisk a naše www stránky, kde se dozvíte přesné termíny utkání předehrávek hraných jak v Karviné, tak i u našich soupeřů.