HCB Karviná
Tým mužů HC Baník Karviná
čt 7.11.2002 | Libor Kulig

Karviná přivítá Ljubljanu

První utkání Ligy mistrů se hraje již tuto neděli 10.11.2002 od 10.30 hodin.

Liga mistrů a utkání ve skupinách začínají již o tomto víkendu. Karviná se ve skupině C utká se slovinským mistrem Prule 67 Ljubljana. Utkání se hraje v neděli 10.11.2002 a začátek zápasu byl stanoven na 10.30 hodin.

Věříme, že celá házenkářská Karviná si ráda v neděli přivstane a příjde naplnit karvinskou halu do posledního místečka. Ostatně předprodej permanentek tomu plně nasvědčuje. Do dnešního odpoledne bylo prodáno více jak 500 permanentek a takový zájem o permanentky dosud nepamatujeme. Karvinské publikum dokáže vytvořit vynikající atmosféru, kterou nám závidí nejeden klub u nás, ale i v Evropě. Atmosféra bude jistě vynikající už jen proto, že do Karviné přijede i 50 nejvěrnějších fandů slovinského mistra a opět se proti sobě v hledišti "utkají" dva tábory fanoušků. Věříme, že v hledišti vyhrajeme a na hřišti se o kvalitní výkon postarají naši házenkáři vedení trenérem Hargašem. Ten pilně studoval videozáznam z ligového utkání Ljubljana-Gorenje Velenje ve kterém Ljubljana vyhrála 31:22. Spolu s hráči se pak u videa připravovali jakou takticko-herní variantu na Ljubljanu zvolit. O tom, jak bude úspěšná se máte možnost přesvědčit v neděli na utkání.

Ljubljana dorazí do Karviné v sobotu odpoledne, kdy přistane jejich speciál na letišti v Mošnově. V podvečer absolvují trénink v naší hale. Kompetní servis, ubytování i stravování zajišťuje pro celou výpravu Hotel Dakol v Petrovicích. Po nedělním utkání výprava 30 osob, ve které budou i novináři a sponzoři týmu, odletí odpoledne zpět do Ljublany.

Ve druhém utkání úvodního dvojutkání ve skupině C Ligy mistrů hraje francouzský Montpellier HB v Moskvě s Medvědy z Čechova.

Další utkání hraje Karviná již 17.11.2002 od 17.00 hodin, kdy se utká ve Francii s Montpellier HB. Druhé vystoupení Karviné v domácím prostředí máte možnost vidět 24.11.2002 od 10.30 hodin, kdy do Karviné přijedou Čechovští Medvědi z Moskvy.

To jak Karviná vstoupí do letošních bojů ve skupině Ligy mistrů bude záležet na mnoha faktorech. Na zdravotním stavu družstva, na psychické pohodě ale i na vás fanoušcích, kterých se příjdou doufám na utkání podívat minimálně dvě tisícovky. Za hráče, realizační tým i celý klub vám můžu slíbit, že se všichni připravujeme co nejpilněji a už se moc na neděli těšíme. Potřebujeme vás, proto nám i vy přijďte pomoct a svými hlasivkami a dlaněmi nás žeňte do útoku na ljubljanskou branku.