HCB Karviná
Tým mužů HC Baník Karviná
pá 7.2.2003 | Libor Kulig

Baník hraje v sobotu v Zubří

Interliga pokračuje v rychlém tempu a o tomto víkendu je na programu další kolo. Naši házenkáři jedou do Zubří, kde utkání začíná v sobotu 8. února v 17.30 hodin.Po středečním dramatickém utkání s Frýdkem-Místkem jsou všichni hráči již zdravotně v pořádku.

Až na Pavla Horáka, který utrpěl ve středečním utkání tzv. koňara, kdy ho do levého stehna nechtěně kopl jeden z hráčů Radegastu. Taková zranění jsou vždy velice bolestivá ale Pavel se jistě dá rychle dohromady a k sobotnímu utkání v Zubří jistě nastoupí.

Trenér Nováček počítá s podobnou sestavou, která ve středu uhrála s Radegastem velice solidní výsledek i když z odstupem času se zdá dělba bodů pro Karvinou jako ztrátová. Kdo by ale před utkáním natolik věřil karvinským mladíkům, že s momentálním favoritem HILky sehrají tak vyrovnané utkání.

Po sobotním utkání v Zubří hrají naši muži další středu poslední z dohrávaných utkání a sice v Prešově. Hraje se ve středu 12. února od 17.30 hodin. Určitě to bude zajímavé utkání a mnozí jsme zvědavi, jak se bude dařit v dresu Prešova Sašovi Radčenkovi, který byl tři roky oporou práve v dresu Karviné.