HCB Karviná
Tým mužů HC Baník Karviná
pá 2.5.2003 | Libor Kulig

Karviná se připravuje na boj o třetí místo

Vyřazením v semifinále s Duklou sezóna pro Karvinou nekončí. Za deset dní se hraje první utkání o třetí místo a pro hráče je i bronzová medaile velkou motivací. A jak se bude hrát?

První utkání o třetí místo s Allriskem Praha 4 se hraje v Karviné v neděli 11. května 2003 v tradičním čase od 10.30 hodin. Druhé utkání je pak na programu ve středu 14. května v Praze a třetí utkání v Karviné v něděli 18.května opět od 10.30 hodin. Pokud nebude série rozhodnuta po třech utkáních, pokračuje se 21.května utkáním v Praze a pokud ani čtyři utkání nerozhodnou o bronzové medaili, bude se páté rozhodující utkání hrát v Karviné v neděli 25. května opět od 10.30 hodin.

Finále o titul mistra ČR pro rok 2003 mezi F.Místkem a Duklou Praha začíná také v neděli 11.května ve víceúčelové hale ve Frýdku-Místku. Hraje se od 14.30 hodin a tak mají fandové z Karviné možnost vidět nejen utkání o třetí místo v Karviné, ale i první finálové utkání ve Frýdku-Místku. Další termíny finále jsou shodné s termíny utkání o třetí místo.

Závěr letošního ročníku HIL je vyplněn finálovým utkáním o titul mistra HIL, které se hraje na dvě utkání. Hraje se v termínech 28. května a 1.června. O titul HIL se utkají mistrové České s Slovenské republiky.