HCB Karviná
Tým mužů HC Baník Karviná
pá 9.5.2003 | Libor Kulig

Boj o bronz-vstup zdarma

Karvinští házenkáři zahajují tuto neděli 11. května boj o bronzové medaile. Soupeřem jim bude pražský Allrisk Praha 4 a série se hraje na tři vítězná utkání.

Házenkáři Baníku Karviná po třech titulech a třech letech, kdy získali všechna možná ocenění, kdy kromě titulů vyhráli i třikrát po sobě Český pohár a dvakrát vyhráli HIL se utkají v letošní sezóně o třetí místo s pražským Allriskem.

Odchod klíčových hráčů a změna trenéra od ledna 2003 se promítly v tom, že Karviná v semifinále prohrála s pražskou Duklou. Sportovně uznejme, že Dukla v play-off podala lepší výkon než Karviná a zaslouženě se probojovala do finále. V něm se utká s zatím věčně druhým Frýdkem-Místkem.

Karviná začíná boj o třetí místo tuto neděli 11. května od 10.30 hodin a vstup je na toto utkání zdarma. Série pokračuje ve středu 14. května v Praze a třetí utkání se hraje opět v Karviné v neděli 18. května opět od 10.30 hodin. Pokud nebude série rozhodnuta po třech utkáních, hrálo by se čtvrté utkání v Praze 21. května a pokud by ani čtyři utkání nerozhodly o třetím místu, hrálo by se rozhodující páté utkání v Karviné 25. května od 10.30 hodin. Nejen na toto nedělní utkání, ale i na další utkání v Karviné je vstup zdarma.

Po sérii o třetí místo sezóna pro Karvinou končí, protože o titul HIL se utkají pouze oba mistři.