HCB Karviná
Tým mužů HC Baník Karviná
ne 7.12.2003 | Jirka

Karviná doma stále 100%

V dnešním utkání karvinští házenkáři přivítali na domácí palubovce tým z Kostelce na Hané. Do zápasu jak už to bývá zvykem z posledních ligových utkání nastoupila základní sestava tvořená z mladých hráčů.

Tým hostí hrál v první půli s lídrem tabulky velice vyrovnanou partii, když dokonce v jistých momentech prvního poločasu vedl o 1 branku. Zvrat přišel ve 20. minutě, když se do branky karvinského celku postavil Honza Novák, který se blýskl několika zákroky a pomohl tak odskočit domácím až tříbrankový rozdíl. Poločas, který se odehrával ve velice pomalém tempu tak skončil 14:12. Ve druhé půli Karviná nenechala utkání napospas osudu a začala pomalu zvyšovat brankový rozdíl. Kostelec nedokázal odpovědět na drtivý nástup karvinských do druhého poločasu a prohrál tak zaslouženě vysokým rozdílem 34:23. Tento zápas byl odehrán ve znamení gólmanů, kteří se blýskli skvělými zákroky. V první půli to byl především bývalý karvinský brankář Radim Rucki a v druhé půli naše budoucí brankářská hvězda Honza Novák.

Rozhodčí: Bělka, Samek, Delegát: Formánek
Vyloučení: 4-2, 7m hody: 3/3-7/5, Diváků: 800

Karviná:
Mrózek 6, Bednařík 5, Kust 4, Vašek 4/3, Zdráhala 3, Brůna Michal 3, Szymanski 3, Horák 2, Sobol 2, Prokopec 1, Szymon 1, Slabý, Novák, Krzyzecki.
Trenér: Kekrt Jiří.

Kostelec n. H.:
Vařák 7/2, Galus 5/3, Hradil 4, Grulich Tomáš 2, Tydlačka 2, Kovařík 2, Kuzo 1, Rucki, Grulich Martin, Zedníček, Kocourek, Diviš, Fabián Martin, Fabián Luděk.
Trenér: Heger Jan.