HCB Karviná
Zápasy
ne 22.2.2004 | Hansel Radim

Vysoká výhra nad Allriskem!

Zápasové menu

Po třech porážkách v řadě karvinští hráči zabrali a koncentrovaným kolektivním výkonem porazili Allrisk 28:15.

Po třech prohrách v řadě chtěli Karvinští proti Allrisku konečně bodovat. Do zápasu nastoupili ve stejném složení jako v Považské Bystrici stále ještě bez Kamila Heinze a Reného Vaška.

Již od prvních minut zápasu bylo na hřišti znát, že to myslí vážně. Výbornou obranou podpořenou bezchybně chytajícím Slabým a také proměňováním šancí si domácí vytvořili postupně až devítibrankový náskok, když v jejich dresu střelecky vynikal Pavel Horák, který překonal hostujícího brankáře Štochla hned sedmkrát. Hosté si nevěděli rady s domácí obranou, za kterou stála jistota, brankář Miloš Slabý. A tak nebylo divu, že při odchodu do kabin byl na ukazateli stav 15:6.

Do druhého poločasu nastoupili hosté s předsevzetím průběh utkání zvrátit, přitvrdili v obraně na někdy až neúnosnou mez, ale i přesto karvinští hráči pokračovali v koncentrovaném výkonu z prvního poločasu. O branky se postupně podělili skoro všichni hráči a v brance dostal příležitost Liszok. Do konce utkání Karviná pevně držela vývoj utkání ve svých rukou a proto svítil na konci utkání na ukazateli stav 28:15.

Z mužstva Karviné zaslouží za předvedenou hru pochvalu všichni hráči a jejich výkon dává příslib do příštích zápasů. Příští utkání hraje Karviná v neděli 29.2. na palubovce úřadujícího mistra ve Frýdku- Místku.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici