HCB Karviná
Tým mužů HC Baník Karviná
po 23.10.2006 | dudek ivo

Pozvánka na utkání s reprezentací ČR

Zveme všechny fanoušky a házenkářské labužníky na další mimořádné utkání , které se odehraje na palubovce karvinské haly. Jedná se o charitativní utkání mezi muži HCB OKD Karviná a mužskou reprezentaci ČR, vedenou trenérem Pavlem Pauzou.

Utkání se odehraje ve středu 25.10.2006 v "karvinském" čase 17:30 hod. Na toto utkání budou mít všichni volný vstup. Mohou ale zaplatit dobrovolné vstupné , které bude předáno Občanskému sdružení Svatá Barbora. Toto sdružení se stará a děti , jimž zemřel jeden s rodičů po pracovním úrazu.

Reprezentaci čeká po středečním utkání , už o tomto víkendu , mezinárodní turnaj v Hodoníně. Postupně se utká s mužstvy Finska , Egypta a Belgie. Vše bude vysílat ČT 4.

Podle trenéra p. Pauzy se reprezentace sejde v nejsilnější sestavě s vyjímkou M. Brůny , jehož klub druholigový německý Stralsungen , hraje o víkendu mistrovské utkání.

Nominace ČR k turnaji v Hodoníně: Brankáři: Martin Galia (FA Göppingen/Něm.), Petr Štochl (Füchse Berlín/Něm.), Miloš Slabý (HBW Balingen-Weilstetten/Něm.) Křídla: Jan Filip (HSG Nordhorn/Něm.), Tomáš Heinz, Jan Sobol (oba HCB Karviná), Karel Nocar (Chambéry Savoie/Fr.), pivoti: David Juříček (Montpellier/Fr.), Petr Hrubý (Melsungen/Něm.) Spojky: Petr Házl (Melsungen/Něm.), Pavel Horák (Ahlener SG/Něm.), Jiří Hynek (Minden/Něm.), Filip Jícha (TBV Lemgo/Něm.), Daniel Kubeš (HSG Nordhorn/Něm.), Alois Mráz, Jakub Szymanski (oba TuS N-Lübbecke/Něm.), Tomáš Řezníček (RK Gorenje Velenje/Slovin.), Jiří Vítek (Istres Handball/Fr.).

V této sestavě by měla reprezentace nastoupit již ke středečnímu , charitativnímu utkání.