HCB Karviná
Tým mužů HC Baník Karviná
čt 14.12.2006 | Ivo Dudek

TJ Cement Hranice - HCB OKD Karviná 31 : 23 (13:11)

Trápení našeho týmu pokračuje a dá se říct že vyvrcholilo, na naše poměry nevídanou, (aspoň v domácí soutěži) porážkou o osm branek.

Začátek vyšel lépe domácím, kteří se ujali vedení 2:0. Po celou dobu prvního poločasu se naši ale drželi "na dostřel" a tento rozdíl dvou branek udržovali. Ani nástup do druhého poločasu ještě neukazoval na to, že bychom měli prohrát o osm branek. V 8. minutě jsme vyrovnali na 16:16 , v desáté to bylo 18:17 pro domácí, pak ale přišel výpadek, který znamenal za osm minut 7 branek v naší síti za sebou a o osudu utkáni bylo v podstatě rozhodnuto. Teď už zbývá jen vydržet do zimní přestávky a věřím, že se v přestávce dáme dohromady, zlepší se psychická pohoda v týmu a do jarní části soutěže nastoupíme opět v "mistrovské" formě, která se z naší hry na podzim kamsi vytratila.

Sestava TJ Cement Hranice : Fabián Martin, Stržínek 1, Samiec, Hradil 6/4, Bičaník 1, Skřídlo 2, Pernička 4, Sereček, Gřes 2, Fabián Luděk, Stípek, Hojník 9, Valášek 1, Kolmajer 5.

Sestava HCB OKD Karviná : Mrkva, Marjanovič; Plšek 6, Kuzo 3, Bednařík, Indjič 2, Šulc, Mrózek, Kružík, Kubis 5, Požárek, Korňan 1, Heinz T. 5/1, Rachač 1.

Rozhodčí: Horák, Bečička. Sedmimetrové hody: 4/4 - 2/1. Vyloučení: 4:8. ČK: Fabian (Hranice). Diváci: 200.