HCB Karviná
Tým mužů HC Baník Karviná
pá 19.1.2007 | Ivo Dudek

Potřetí HCB OKD - Prešov 39 : 31 (20:13)

I v třetím přípravném utkání s Prešovem naši hráči vyhráli. Dokonce i nastříleli do třetice 39 branek. Zápas byl opět hraný s velkým nasazením, byť bylo vidět na hráčích obou mužstev, že už je to třetí zápas za sebou v průběhu fyzické přípravy.

Tentokrát chytali Pour s Douchou a Marjanovič odpočíval. I dnes se podle mého názoru šance chytil lépe Pour, který chytal v prvním poločase. Střelecky se nejvíce prosadili Kuzo s Požárkem. Druhý jmenovaný nejednou těžil z nápaditých přihrávek Ondry Zdráhaly, který dnes po dvou absencích minulých zápasech hrál.
V obraně prověřil naše hráče asi nejvíce pivot Mažár, který když dostal přihrávku, byl k neudržení. Byť sám střelil pouze tři góly, zařídil spoustu sedmimetrových hodů a vyloučení! Zajímavý byl konec utkání. Bednařík střelil již v 56. minutě 39. gól a od té doby byla branka Prešova jako zakletá. Měli jsme spoustu šancí ale nebyli jsme schopni překonat brankáře Bakšu, který vše "lapil".

Toto trojutkání jistě splnilo svůj účel a posloužilo jako kvalitní příprava pro druhou část sezóny.

Ještě bych rád informoval, že plánovaný zájezd do Rakouska se z organizačních důvodů na rakouské straně neuskuteční. Fandové ale nebudou o další utkání ošizeni a již v úterý 23.ledna se bude hrát další přípravný zápas na domácí palubovce s Povážskou Bystřicí.

Sestava HCB OKD Karviná : Doucha, Pour; Bednařík 1, Plšek 6, Kuzo, 8, Šulc 4, Zdráhala 3, Mrózek 1, Bajgar, Kubis 4, Požárek 8, Dyba 4.