HCB Karviná
Zápasy
so 8.9.2018 |

Zápas Kopřivnice - Plzeň

Zápasové menu

Házenkáři Plzně vybojovali své první body v sezóně, které získali na palubovce Kopřivnice. Lepší vstup do utkání měli hosté, kteří si už v patnácté minutě vybudovali čtyřbrankové vedení 7:11, do poločasu dokázala Plzeň svůj náskok ještě navýšit a o přestávce už dělil oba týmy rozdíl devíti branek. Nutno vyzdvihnout výborný výkon plzeňského brankáře Herajta, který se již v prvním poločase rozchytal k parádnímu výkonu. Plzeň dokázala držet plně koncentrovaný výkon i ve druhém dějství a nakonec si zaslouženě připsala oba body za vítězství 38:29.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Michal Tonar, trenér Talent ROBSTAV M.A.T. Plzeň: "Dnešního výsledku si velmi ceníme. Do Kopřivnice jsme zajížděli s velkými obavami, protože jsme tady v loňské sezóně prohráli o jednu branku. Pochvalu zaslouží všichni hráči, kteří dokázali šedesát minut držet plně koncentrovaný výkon. 38 vstřelených branek na hřišti soupeře dokládá, že jsme si šli celou dobu za vítězstvím. Jednotlivé hráče hodnotit nebudu, protože to bylo týmové nasazení celého družstva. Ještě jednou velká poklona před celým mančaftem."
Lubomír Veřmiřovský, trenér KH Kopřivnice:
"Nám se ten zápas nevyvedl. Měl jsem trošku už obavu před zápasem, protože do utkání nenastoupil Zdeněk Čadra, což bylo hodně silné oslabení, protože jsme s ním absolvovali celou přípravu. Konečně jsme měli leváka, který nám chyběl do kombinace, ale ve čtvrtek jsme se bohužel dozvěděli, že hrát nebude. Rosťa Brůna přišel zraněný z Německa a trénoval s námi teprve tento týden, dále jsme celou přípravu postrádali Adama Očkoviče, který byl s reprezentací a Marek Bukovský bral dlouhodobě antibiotika. My jsme náš mančaft dostali do kupy až poslední týden. Bylo strašně složité dát tým dohromady. Proti nám dnes stál velice silný mančaft, který získal v posledních pěti letech třikrát titul a dvakrát se stal vicemistrem. Kluci z Plzně jsou dobře trénování, jsou to profesionálové a mají vynikající zázemí. Také spolu hraji velice dlouhou dobu, myslím si, že toto hovoří za vše. Každopádně nesmíme věšet hlavu a musíme se dobře připravit na další zápas, abychom se mohli porvat o play-off."