HCB Karviná
Zápasy
so 15.9.2018 |

Zápas Brno - Litovel

Zápasové menu

V prvních minutách si Litovel vybojovala vedení na 4:0 a brněnskému kádru nedovolila více ohrozit Fabiána v bráně. Na tento nepříjemný stav, kdy u Brna svítila stále nula, trenér Titkov zareagoval time-outem a až v 15. minutě domácí tým dokázal snížit na dvoubrankové manko 4:6. Dvanáct minut před poločasem Brňané vyrovnali zápas na 7:7. Osm minut před koncem se domácí snažili dostat do vedení, ovšem jejich šance vždy zmařil Fabián, který nenechal putovat míč za svá záda. Zbývající tři minuty byla hra velmi nervózní, což se zapsalo i na počtu spálených útocích. Nakonec v prvním poločase vybojovalo jednobrankové vedení Brno (11:10). Druhý poločas si lépe pohlídali hráči Brna, ovšem chyby se kupily stále na obou stranách. Ve 45. minutě si Václav připsal třetí gól v zápase a zároveň dostal tým do tříbrankového vedení 16:13. Ovšem na tuto situaci okamžitě zareagoval Hrachový a z rychlého protiútoku opět snížil manko na dvě branky. Poslední minuty byly velmi napjaté, nejprve díky sedmimetrovému hodu dostal Piwko svůj tým zpět do hry, kdy dorovnal na 18:18. Čtyři minuty před koncem se dokázal dvakrát prosadit Burget a dostal tak tým opět do dvoubrankového vedení, které si domácí již pohlídali a dva body tak zůstávají v Brně.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Andrej Titkov, SKKP Handball Brno: „Herní projev, zejména v útočné části byl strašný. Úspěšnost střelby jsme měli čtyřicet procent, to je neseriózní. Tohle odpovídá umístění družstva v minulé sezóně. Litovel postoupila a my jsme skončili jedenáctí. V soutěži se nám zranili už dva hráči, takže inkasovat dvacet gólů je super, ale těch 22 gólů, to je velká bída. Netuším, jestli družstvo má v současné podobě na více, ale pozitivní moment pro mě je, že například Stein, Burget a místy Kučera ukázali, že je to slibné a jsou schopni se přidat ke zkušeným starším hráčům.”

Ivo Vávra, TJ Tatran Litovel: „Blahopřeji domácím k bodům. Bohužel utkání se nevyvíjelo dobře. Výkon, jaký jsme dnes předvedli, absolutně nepatří do Extraligy. Byl naprosto tristní a v případě, že chceme v Extralize pomýšlet na nějaké body, takový výkon se nesmí opakovat a opravdu dnes nebyly k vidění extraligové parametry.”